Αν είσαι νέα μανούλα θα γνωρίζεις πολύ καλά πως ο χρόνος για περιποίηση είναι περιορισμένος.

Συγκεντρώσαμε για σένα κάποια beauty hacks που θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς τον εαυτό σου, ακόμα κι όταν ο χρόνος δεν φτάνει ούτε για τα βασικά.

*Φρόντισε το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της νύχτας

Είναι πολύ πιο πρακτικό να ασχοληθείς με τα προβλήματα που προκύπτουν στο δέρμα σου, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, στην περίπτωση που ξενυχτάς με το μωράκι σου, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αυτά τα μικρά διαλείμματα για να βάλεις το gel για την αντιμετώπιση εκείνου του μικρού ερεθισμού στο δέρμα σου ή την ενυδατική και την κρέμα ματιών.

*Χρησιμοποίησε μια ΒΒ cream για κάλυψη

Μια ΒΒ cream είναι η άμεση λύση για κάθε γυναίκα που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την περιποίησή της. Σου προσφέρει κάλυψη, αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι το απόλυτο multi-tasking προϊόν.

*Χρησιμοποίησε λανολίνη

Η λανολίνη είναι ένα υλικό που δημιουργείται από λίπος μαλλιού και χρησιμοποιείται σε μορφή κρέμας για την προστασία των θηλών (ειδικά κατά τη διάρκεια του θηλασμού). Βέβαια πολλές μανούλες υποστηρίζουν ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε άλλα σημεία, όπως στη χείλη για καλύτερη ενυδάτωση.

*Επένδυσε σε ένα καλό foundation

Με αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιείς ένα προϊόν που θα σου προσφέρει απόλυτη κάλυψη κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν θα σε απασχολεί το πώς θα ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

*Μην βάζεις τα χέρια σου στο πρόσωπο

Φρόντισε να πλένεις τα χέρια σου συχνά και να χρησιμοποιείς κάποιο αντισηπτικό. Έχε στον νου σου πως το δέρμα σου έχει τις δικές του ανάγκες και προσπάθησε να μην ακουμπάς τα χέρια στο πρόσωπο ώστε τα αποφύγεις τυχόν ανεπιθύμητα break outs.

*Δοκίμασε πολυχρηστικά skincare προϊόντα

Φρόντισε να επιλέγεις προϊόντα που έχουν double- duty, ώστε να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες τις επιδερμίδας σου, χωρίς να σπαταλάς πολύ χρόνο.

*Επένδυσε σε multi-tasking tools για τα μαλλιά

Μπορείς να επενδύσεις σε ένα εργαλείο για πολλές χρήσεις, το οποίο και σου προσφέρει το κατάλληλο χτένισμα και φορμάρισμα στον μισό χρόνο.

*Χρησιμοποίησε το κατάλληλο moisturizer

Το moisturizer είναι ένα προϊόν που βοηθά στο κατάλληλο χτίσιμο του μακιγιάζ. Οπότε ένα καλό προϊόν θα σε βοηθήσει να πραγματοποιείς το μακιγιάζ σου σε πολύ λιγότερο χρόνο και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δες ακόμα: 9 τρόποι να περιποιηθείς τον εαυτό σου όταν είσαι μια πολυάσχολη μαμά
featured photo: BEAUTY SCENE | Jafra B2C USA Site