Το ombre εμφανίστηκε πέρυσι ως το απόλυτο trend και το τιμήσαμε δεόντως. Μιλάμε ουσιαστικά για τη διχρωμία στα μαλλιά, άλλοτε πιο έντονη και άλλοτε πιο διακριτική. Φέτος, το ombre στα μαλλιά θεωρείται ελαφρώς ξεπερασμένο, είναι όμως τάση στο μακιγιάζ και τα νύχια. Και θα σου πω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Και θα μιλήσω με εικόνες, γιατί ως γνωστόν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Μακιγιάζ: Το ombre στο μακιγιάζ έχει την ίδια έννοια, που έχει και στα μαλλιά. Πρόκειται, δηλαδή, για διχρωμίες στο eyeliner σου, στις σκιές, στο κραγιόν, ακόμα και στα φρύδια σου. Βέβαια, αν με ρωτάς, αυτό με τα φρύδια δεν στο προτείνω. Σου προτείνω, όμως, ανεπιφύλακτα να πειραματιστείς με διάφορες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα smoky μακιγιάζ, με δυο χρωματικούς τόνους.

Προχωρώντας στα χείλη, το ombre, μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο στην εφαρμογή, όμως δεν είναι. Άσε που το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Είναι διαφορετικό, είναι πρωτότυπο, είναι τολμηρό και μπορεί να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα.

beauty-dictionary-o-for-ombre-savoir ville

Το ombre στο μανικιούρ είναι μια πιο εύκολη υπόθεση. Μπορείς να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς, ανάλογα με τα μανό που έχεις, το γούστο σου και το σχήμα των νυχιών σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις δυο στρώσεις από το μανό που θες να χρησιμοποιήσεις. Μόλις αυτό στεγνώσει, πέρνα το χρώμα, με το οποίο θα κάνεις το Ombre, σε ένα σφουγγαράκι και ακούμπησέ το ταμποναριστά πάνω στο νύχι. Εφάρμοσε το top coat σου και voilla! Είσαι έτοιμη! Ιδού μερικές προτάσεις:

beauty-dictionary-o-for-ombre-savoir ville 2