Αυτό είναι το μεγαλύτερο bathroom trend του 2019

Αυτό είναι το μεγαλύτερο bathroom trend του 2019

Ευτυχώς είναι πανεύκολο να το υιοθετήσεις

Υπάρχει μια προοπτική της διακόσμησης του μπάνιου που εξελίσσεται σε τεράστιο deco trend αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για τα τελειώματα και τις λεπτομέρειες από mix μετάλλων.

BRIA HAMMEL INTERIORS

Το νέο normal

Το προηγούμενο φθινόπωρο, οι αναμεμειγμένες μεταλλικές λεπτομέρειες (για παράδειγμα, ανοξείδωτες συσκευές συνδυασμένες με μαύρα ματ υλικά) κέρδισαν τον τίτλο του μεγαλύτερου decο trend για την κουζίνα της προηγούμενης χρονιάς. Ωστόσο, σύμφωνα με το Houzz και τη διαφωτιστική του U.S. Bathroom Trends Study, δεν είναι μόνο οι κουζίνες που διαμορφώνονται πια. Δύο στους πέντε ανθρώπους που ανακαίνισαν το σπίτι τους το 2018 δήλωσαν πως δε συνδυάζουν ομοιόμορφα τα μέταλλα ούτε στις μπάνια τους. Ναι πρόκειται για το 42%.

AMY BARTLAM; COURTESY OF KATE LESTER INTERIOR

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να λατρέψεις αυτό το trend

Το καλύτερο κομμάτι αυτής της ποικιλίας υλικών; Ενώ οι ανακαινίσεις μπάνιου απαιτούν χρόνο, ολική ανανέωση και αρκετά χρήματα, η συγκεκριμένη τάση υποστηρίζεται από σχεδόν όλα τα budget. Μπορείς να αλλάξεις τα τελειώματα και τις μεταλλικές λεπτομέρειες του μπάνιου σου ακόμα και μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο. Μπορείς να κάνεις ένα update στον καθρέφτη, αλλά και στα υλικά άλλων επίπλων του μπάνιου σου. Πάρε ως παράδειγμα το design που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία και το πώς αναμειγνύονται τα μέταλλα. Ορειχάλκινα χερούλια; Σιδερένιος καθρέφτης; Όλα χωράνε. Και δείχνουν τέλεια!

Δες ακόμα:

Το αντικείμενο που θα σε βοηθήσει να δώσεις rustic διάθεση στον χώρο σου

Κάνε τον καθρέφτη να κλέβει το spotlight στο μπάνιο σου


featured image: Knowhunger
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.