Αν σου λείπει ο Barack Obama -και πώς να μη σου λείπει δηλαδή με “αυτό” που γίνεται, το βίντεο που ακολουθεί θα στρίψει το μαχαίρι στην πληγή.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφθηκε την Αφρική για τον εορτασμό της μέρας που ο Nelson Mandela’s θα γινόταν 100 ετών, καθώς και άλλα σημαντικά events, και είναι αυτή η ανάγκη του να groov-άρει -και να τον κάνει και καλά- που μας δημιουργεί την επιθυμία να τον αγκαλιάσουμε σφιχτά και να μην τον αφήσουμε ποτέ. Ο Obama παρευρέθηκε στο δείπνο ενός κέντρου με πεδίο ενδιαφέροντος τους την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και την παιδεία και οι χορευτικές του ικανότητες έκλεψαν το spotlight.

Στην πατρίδα του πατέρα του, την Κένυα, έκλεψε την παράσταση χορεύοντας με την 96χρονη Sarah Onyango Obama. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσκεψή του στην Κένυα μετά την απαλλαγή του από τα καθήκοντά του και το πέρασμα της σκυτάλης στον Donald Τrump, και από ο,τι φαίνεται η επαφή με τις ρίζες του, του έκανε -υπερβολικά- πολύ καλό.

Θεέ μου, Barack, απλά μας λείπεις.

Δες ακόμαΟι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν αποφασίσεις να παντρευτείς, σύμφωνα με τον Barack Obama
featured photo: Daily Mail