Όπως πέρσι έτσι και φέτος επικράτησε ένας πανικός με το γούρι που δημιουργήθηκε από το Balter Jewelry, σε συνεργασία με την Έλενα Πάκου, αφού έγινε sold out αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Πέρσι το γούρι ήταν ένα μεταγιόν με μια χιονονιφάδα και μας συντρόφευσε για όλη τη δύσκολη χρονιά που διανύσαμε, και ακόμα διανύουμε.

Ευτυχώς όμως, εάν αγάπησες και εσύ τη νιφάδα δεν χρειάζεται να την αποχωριστείς. Αφού φέτος μπορείς να τη φοράς μέσα από τα λαμπερά και κομψά σκουλαρίκια του Balter Jewelry.

Και για ακόμη περισσότερη λάμψη και στιλ μπορείς φυσικά να τα συνδυάσεις με το φετινό γούρι, που αναμφισβήτητα είναι ακόμα πιο ονειρεμένο από το περσινό!

Φέτος διάλεξαν για γούρι ένα κολιέ με αστέρια.

Όπως μας είπε η δημιουργός του Balter Jewelry, Σεμέλη Παυλίνη: «Τα αστέρια συμβολίζουν την προστασία, τη θειότητα, την ελπίδα, την πίστη, την καθοδήγηση, την αριστεία, το κίνητρο, τη μαγεία, τη φήμη και ζωή».

«Ένα αστέρι για κάθε μια από αυτές τις συμβολικές έννοιες συνθέτουν το φετινό μας γούρι». Κάνοντας μια ευχή σε ένα αστέρι, παίρνουμε ελπίδα και καθοδήγηση για να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές μας επιθυμίες και ανάγκες».

Και η αλήθεια είναι πως εάν υπάρχει κάτι που χρειαζόμαστε φέτος περισσότερο από ποτέ είναι μερικά ακόμα αστέρια για να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε τις ευχές μας, με την ελπίδα και την προσμονή να πραγματοποιηθούν.

Εάν λοιπόν είσαι στην αναζήτηση για το επόμενο γούρι σου ή φτιάχνεις τις λίστες με τα δώρα των Χριστουγέννων, αυτό το βγαλμένο από παραμύθι κολιέ είναι ιδανικό για εσένα, για την κολλητή σου, για τη μαμά σου. Για κάθε γυναίκα που θέλεις να την κάνεις να συνεχίσει να ονειρεύεται και να μην τα παρατάει.

Αρκεί να μην έχει γίνει -για άλλη μια φορά- sold out όσο διαβάζεις αυτό το άρθρο!

Balter | Instagram | Facebook