Το πρώτο interactive fashion app είναι γεγονός

Το πρώτο interactive fashion app είναι γεγονός

πρόκειται για το BadgleyMischka Runway App

Το δίδυμο των fashion designers Mark Badgley και James Mischka αποφάσισαν στο τελευταίο New York Fashion Show τους στις 13 Φεβρουαρίου να παρουσιάσουν, πέρα από τις high-end δημιουργίες τους, και κάτι καινούριο. Πρόκειται για ένα νέο app, καινοτόμο και πρωτοποριακό, που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της μόδας.

Image: digitaltrends.com

Image: digitaltrends.com

Πιο συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν download την εφαρμογή στην αρχή του show και μέσω αυτής θα μπορούσαν να αξιολογήσουν τα σχέδια που έβλεπαν στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της επίδειξης. Έτσι, έδιναν το feedback τους και βαθμολογούσαν τα σύνολα αναφέροντας κατά πόσο τους άρεσαν ή όχι πατώντας τα κουμπιά "like" ή "love". Επιπλέον, λάμβαναν πληροφορίες για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των ρούχων.

Οι Mark Badgley και James Mischka παρακολουθούσαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του show μέσω iPad. Αυτό ήταν το φόρεμα στο οποίο πατήθηκε περισσότερες φορές το love button:

Image: vogue.ru

Image: vogue.ru

Η εφαρμογή αποδείχτηκε αρκετά καλή και είχε μεγάλη επιτυχία. Έχει μεγάλη σημασία για τους σχεδιαστές να δέχονται τόσο άμεσα την άποψη του κοινού, που αποτελεί τους decision-makers της βιομηχανίας της μόδας. Ακόμη, η εφαρμογή δίνει την ευκαιρία στους σχεδιαστές να βρίσκονται πιο κοντά στις απόψεις της νέας γενιάς καθώς επίσης συμβάλλει στη δυνατότητα της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του brand.

Image: thelifestyleportal.net

Image: thelifestyleportal.net

Η τεχνολογία και ο κόσμος της μόδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία σημαντική εξέλιξη, το πρώτο στο είδος του app, που υπόσχεται μια μοναδική interactive εμπειρία, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν ιδιαίτερα θετικά και τα οποία μοιράστηκαν οι σχεδιαστές μετά το show με τους χρήστες της εφαρμογής που δεν βρίσκονταν στο χώρο.

featured image: footwearnews.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.