Όπως φαίνεται, οι αγαπημένες μας streaming πλατφόρμες έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν το περιεχόμενο που θα μας συντροφεύει μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Άλλωστε αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε τα post-summer blues εκείνης της εποχής. Η ανακοίνωση για τη νέα σειρά του Apple TV+, Bad Sisters, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και φέρνει μαζί της όλο το χιούμορ και τα απρόοπτα που θέλουμε να δούμε στην μικρή οθόνη.

Στο Bad Sisters ακολουθούμε την ιστορία των αδερφών Garvey

Οι αδερφές Garvey έχουν μεγαλώσει πολύ κοντά η μία στην άλλη και έχουν μεταξύ τους ένα δέσιμο που έχει αντέξει μέσα στα χρόνια. Αυτό φυσικά σημαίνει πως από μικρή ηλικία πάντοτε πρόσεχαν η μία την άλλη. Όταν ο άντρας της μίας αδερφής πεθαίνει απρόοπτα, οι ασφαλιστές του έρχονται να κάνουν έρευνα στο σπίτι για τις συνθήκες θανάτου του. Ωστόσο, οι ίδιοι ξεκινούν πολύ γρήγορα να υποψιάζονται τις υπόλοιπες αδερφές, καθώς κάθε μία είχε το δικό της κίνητρο για να θέλει τον γαμπρό της νεκρό.

Μία αναδρομή στο παρελθόν στη διάρκεια του τρέιλερ της σειράς είναι πολύ ενδεικτική για το τι συνέβαινε. Όσο ζούσε, o John ήταν ένας πολύ κτητικός και βίαιος σύζυγος που ήθελε να ξέρει και να μεταχειρίζεται κάθε πτυχή της ζωής της Duff. Οι αδερφές της βλέποντας όλα αυτά που συνέβαιναν στην Duff, ήξεραν από πρώτο χέρι πως εκείνη δεν θα καταφέρει ποτέ να τον εγκαταλείψει. Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να “του δώσουν ένα μάθημα”. Η αλήθεια είναι πως προσπαθούν πολλές φορές να τον σκοτώσουν και αποτυγχάνουν άλλες τόσες. Ο John είναι εκεί μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τους κάνει τη ζωή δύσκολη.

Αν το Big Little Lies ήταν μαύρη κωμωδία

Μέσα σε αυτό το κλίμα, φυσικά δεν λείπουν και τα ανάλογα αστεία που κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο iconic. Η σειρά θέλει να εξερευνήσει μέχρι που φτάνουν τα όρια της αδερφικής αγάπης μέσα από τη σχέση των αδερφών Garvey.

Το Bad Sisters αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.