Σε έναν ήσυχο δρόμο του Μάντισον, στην πρωτεύουσα του Γουινσκόνσιν, βρίσκεται αυτό το σπίτι. ΑΥΤΟ το σπίτι, ξαναλέω. Φαίνεται σαν να ξεπήδησε κατευθείαν από σχέδια του διάσημου Αμερικανού αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ. Και κατά μία έννοια, αυτό έγινε. Την κατοικία του 1950 ΄ζωντάνεψε΄ένας από τους μαθητές του Ράιτ, ο Τζέσε Καραγουέι.

Η Μισέλ και ο Τζόνι Χόφνερ δεν πίστευαν την τύχη τους όταν βρήκαν το σπίτι που είναι ιδανικό για την οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά και σύντομα θα έρθει στον κόσμο το τρίτο.

Οι δυο τους ασχολούνται με τη φωτογραφία και έχουν μία δυνατή κοινότητα στο Instagram, καθώς είναι γνωστοί για τις εντυπωσιακές γαμήλιες λήψεις αλλά και τα ιδιαίτερα editorial μόδας. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να διακοσμήσουν το σπίτι δε μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι κάτι λιγότερο από υπέροχο. Με τη βοήθεια της διακοσμήτριας Lauren Piskula, δημιούργησαν έναν φωτεινό και ευήλιο χώρο που πολύ το ζηλεύουμε. Η vintage αισθητική «παντρεύτηκε» με το μοντέρνο, ενώ το ξύλο και οι ταπετσαρίες με pattern έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γήινα χρώματα και παστέλ αποχρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό. Οι καρέκλες της τραπεζαρίας έχουν το χρώμα της μέντας, στο σαλόνι βρίσκεται ένας όμορφος πίνακας με θάλασσα, ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου αποπνέουν μία ηρεμία∙ καθιστώντας το σπίτι ένα πραγματικό καταφύγιο από την πραγματικότητα.

spiti-madison4
Thespruce.com / Paper Antler
spiti-madison
Thespruce.com / Paper Antler
spiti-madison
Thespruce.com / Paper Antler
spiti-madison
Thespruce.com / Paper Antler

Ειδική αναφορά θα κάνω και στο γραφείο στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα και βρίσκεται σε παράθυρο.

spiti-madison6
Thespruce.com / Paper Antler
Featured Photo: Thespruce.com / Paper Antler