Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Η πόλη έχει αρχίσει σιγά-σιγά να αδειάζει. Εσύ, σε λίγες ημέρες θα βρίσκεσαι στο κατάστρωμα και θα κατευθύνεσαι στον αγαπημένο σου προορισμό. Στον προορισμό που έχεις περάσει πολλά όμορφα καλοκαίρια, έχεις γελάσει, έχεις κλάψει και έχεις γεμίσει με αναμνήσεις ή σε έναν νέο προορισμό, που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη, αλλά τρελένεσαι και μόνο στην ιδέα.

Η μουσική σε συντροφεύει πάντα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Στο κατάστρωμα, εκεί που το μυαλό ταξιδεύει στον ρυθμό της θάλασσας, εκεί που η ψυχή σου ηρεμεί, εκεί που ονειρεύεσαι ένα ατελείωτο καλοκαίρι, θέλεις πάντα να ακούς όμορφα τραγούδια. Τραγούδια που σε αγγίζουν, σε γαληνεύουν και σου δίνουν μια νότα ευτυχίας. Μπορείς άραγε να φανταστείς ένα ταξίδι χωρίς μουσική; Δεν νομίζω, καθώς η μουσική και το ταξίδι είναι δύο αλληλένδετα στοιχεία που σου χαρίζουν μια γλυκιά μελωδία.

Για τους παραπάνω λόγους, εμείς δημιουργήσαμε μια playlist για να της ακούς όταν θα βρίσκεσαι στο κατάστρωμα. Έτσι, δεν θα ταξιδεύει μόνο το σώμα σου, αλλά και η ψυχή σου.

Σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και όμορφες αναμνήσεις.