Δεν βιώνουν όλοι οι άνθρωποι τις καταστάσεις με τον ίδιο τρόπο. Και σίγουρα δεν αντιδρούν όλοι με ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς. Κάποιοι συμπεριφέρονται πιο ”σκληρά”, κάποιοι πιο συναισθηματικά. Ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι τα έξι πιο συναισθηματικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη.

Μήπως ανήκεις και εσύ σε ένα από αυτά;

Ιχθύς

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε αυτήν τη λίστα. Είσαι ένας ιδεαλιστές, ένας εξαιρετικά ρομαντικός άνθρωπος και προσελκύεις αυτούς που έχουν έντονα συναισθήματα, όπως εσύ. Η δημιουργικότητά σου εμπλέκεται πραγματικά στα συναισθήματά σου. Σου αρέσει να εκφράζεις ακριβώς το πώς αισθάνεσαι για τους άλλους. Και συνήθως εκφράζεσαι μέσω κάποιες τέχνης, γράφεις ποιήματα ή τραγούδια!

Καρκίνος

Ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Όχι μόνο επειδή κάνεις τα πάντα για να είναι όλοι γύρω σου ευτυχισμένοι, αλλά και επειδή λες πάντα αυτό που νιώθεις. Πολλοί το θεωρούν ως το μειονέκτημά σου, αλλά είσαι ένας από τους πιο ευθείς ανθρώπους. Ξοδεύεις χρόνο φροντίζοντας τους άλλους, και η προτεραιότητά σου είναι μόνο οι φίλοι και η οικογένειά σου.

Ταύρος

Μπορεί να φαίνεσαι πολύ σκληρός χαρακτήρας σε κάποιον που μόλις σε γνώρισε. Αλλά είσαι τρομερά συναισθηματικός στον πυρήνα σου. Σου αρέσει να δημιουργείς αναμνήσεις και να κάνεις δώρα που ξέρεις πως κάτι σημαίνουν για τους άλλους. Επίσης, θέλεις να σου φέρονται και οι άλλοι με ρομαντισμό και ”λιώνεις” όταν το κάνουν.

Ζυγός

Μπορεί να είσαι πολύ κοινωνικό άτομο και να αγαπάς το να συναντάς νέους ανθρώπους, αλλά όταν βρεις κάποιον για τον οποίο έχεις αληθινά συναισθήματα, όλη αυτή η προσοχή και η λατρεία βρίσκουν έναν και μόνο στόχο. Δένεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και πληγώνεσαι βαθιά εάν καταλάβεις πως δεν νιώθουν το ίδιο για εσένα.

Σκορπιός

Όπως ο Ταύρος, έτσι και εσύ μπορεί να φαίνεσαι απόμακρος και ψυχρός, αλλά είσαι τρομερά συναισθηματικός. Μπορεί να αργείς πάρα πολύ να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που αγαπάς, επειδή πιστεύεις ότι η αγάπη χρειάζεται χρόνο. Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σου αποδείξει ότι σου δίνει την προσοχή που χρειάζεσαι, ή λέει κάτι ευγενικό και ρομαντικό, συγκινείσαι βαθιά.

Λέων

Αναμφισβήτητα ο πρωταθλητής των ρομαντικών χειρονομιών. Θέλεις να δείχνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους πόσο τους αγαπάς και τους σκέφτεσαι. Όταν οι άλλοι κάνουν το ίδιο για εσένα συγκινείσαι και ξέρεις πως αυτή τη στιγμή θα τη θυμάσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου.