Mint-Chocolate-Chip-Avocado-Ice-Cream-8007 Μερίδες 4-6 Υλικά:
  • 400-ml από full-fat γάλα καρύδας
  • 2 καθαρισμένα και πολύ ψιλοκομμένα αβοκάντο
  • 5 – 7 κουταλιές σιρόπι της προτίμησης σου
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα μέντας
  • 1 ματσάκι φρέσκια μέντα
  • ¼ κούπα σταγόνες σοκολάτες
Προετοιμασία:  Χτύπησε σε μπλέντερ το γάλα καρύδας μέχρι να γίνει μια ελαφριά κρέμα. Πρόσθεσε τα αβοκάντο, το σιρόπι, τη μέντα και τα φύλλα μέντας και ανακάτεψε τα καλά, μέχρι να ενωθούν όλα σε κρέμα. Με ένα κουτάλι ανακάτεψε και τις σταγόνες τις σοκολάτας. 
Με παγωτοπαρασκευαστή: 
Ρίξε όλα τα υλικά και ακολούθησε τις οδηγίες του παρασκευαστή. Μπορείς να το σερβίρεις αμέσως μετά ή να το μεταφέρεις σε ένα ειδικό για κατάψυξη σκεύος, σκέπασε το και βάλε το στην κατάψυξη. Πριν το σερβίρεις άφησε το 10 με 15 λεπτά έξω. 

Χωρίς παγωτοπαρασκευαστή:

Αφού φτιάξεις το μείγμα άφησε το περίπου 3 ώρες στην κατάψυξη σου και ανακάτευε το ανά μισή ώρα. pic source: peasandpeonies.com