Σου έχει τύχει και εσένα να προσπαθεί η φίλη σου να σε πείσει να συνδυάσεις κομμάτια, χωρίς να φοβηθείς να φορέσεις κάποια, παρεξηγημένα για σενα, χρώματα αλλά και να πρέπει να βρει εκείνη όλα τα “αποδεικτικά” στοιχεία για την υπεράσπισή της αυτή. Εδώ συγκεντρώσαμε όλα τα αγόρια που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους, έξω από τα fashion shows και που σίγουρα θα σε παρακινήσουν να κάνεις το επόμενο θαρραλέο βήμα στο στυλ σου.

Layering

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Καθώς είσαι συνηθισμένος στα φουτερ και τους απλούς συνδυασμούς, έχεις ξεχάσει πόσο ενδιαφέρον έχει για το στυλ σου το layering, ενώ θα σε κάνει να φορέσεις και το καινούριο πουκάμισο, το πουλόβερ και ο,τι άλλο ταιριάζει.

Κοστούμι + Sneakers

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Όπως θα δεις τα κορίτσια να φορούν ένα φόρεμα με τα αθλητικά τους και θα το θεωρήσεις cool, έτσι πρέπει να σκεφτείς ότι θα δείχνεις αν κάνεις το ίδιο με το κοστούμι και τα δικά σου άνετα sneakers. Ήρθε ο καιρός να βάλεις κοστούμι και στον καφέ 😉

Κασκόλ

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους, ένας όμως που θα ισορροπήσει το πιο σοβαρό ύφος και θα το κάνει άνετο, είναι εκείνος που θα το αφήσεις ελεύθερο και συνδυασμένο με το παλτό ή το κοστούμι δεν θα σε απογοητεύσει.

Μπουφάν + κοστούμι

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Αν το κρύο είναι πολύ αλλά βαρέθηκες το γκρι παλτό σου, ήρθε η ώρα να βάλεις το puffer μπουφάν πάνω από το καλό σου σακάκι. Κανείς δεν θα μείνει στο θαρραλέο βήμα που έκανες, αφού θα κρατούν σημειώσεις για να το αντιγράψουν.

Ροζ

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Ένα χρώμα παρεξηγημένο και αμφισβητούμενο κάθε φορά που η κοπέλα σου, σου δείχνει ένα απο μακριά όταν πηγαίνετε για ψώνια. Με ένα ασπρόμαυρο όμως το υπόλοιπο ντύσιμο, θα το κάνεις να δείχνει statement.

Χρώμα στο παλτό σου

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Αν έχεις τα βασικά χρώματα, ένα ακόμα που πρέπει να επενδύσεις είναι το μουσταρδί. Όχι μόνο γιατί είναι το χρώμα της φετινής σεζόν αλλά γιατί θα σου δώσει το χρώμα και το ενδιαφέρον για να μην είναι πια το ντύσιμο ρουτίνα.

Φουλάρι

Αυτα που φοβουνται να φορεσουν οι αντρες Είναι αυτό που δεν θα έβαζες ακόμα και αν σε παρακαλούσαν οι κολλητοί σου. Όμως είναι αυτό που θα τολμήσεις βλέποντας τα παραδείγματα.