Είτε χρειάζεσαι μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σου, είτε θέλεις να υιοθετήσεις ένα τελείως διαφορετικό look, δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ενημέρωσου σχετικά με τα καλύτερα haircuts για φέτος, πριν κλείσεις ραντεβού στον hairstylist σου!

Αυτά είναι τα top haircut trends για την περίοδο που έρχεται: 

1. Jawline Bob 

COURTESY OF ROB PEETOOM SALON

Το bob haircut ήταν μια από τις κυριότερες τάσεις για το 2018! Το δημοφιλές κούρεμα που λάτρεψαν όλα τα it-girls, διατηρεί τη θέση του στα hot trends της περιόδου που έρχεται με μια μικρή αλλαγή. Η νέα εκδοχή του bob, το jawline bob,  είναι ουσιαστικά ένα αυστηρό καρέ με τα μαλλιά στο πίσω μέρος να είναι λίγο πιο κοντά απ’ ότι μπροστά. Tip: το κατάλληλο styling μπορεί να απογειώσει το look!

2. Classic Bob 

Το κλασικό καρέ θα συνεχίσει να αποτελεί βασική τάση και το 2019. Ούτως η άλλως πρόκειται για ένα chic κούρεμα που κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου! 

3. Curtain Bangs 

https://www.instagram.com/p/BdqpJAVAsPB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Αν έχεις μακριά μαλλιά αλλά θέλεις να τους δώσεις λίγο στυλ, μπορείς να διατηρήσεις το μήκος τους και να κόψεις μια διακριτική, μακριά φράντζα η οποία θα πλαισιώνει το πρόσωπό σου. Είναι ένα απλό αλλά κομψό French-looking style! 

4.  Pixie cut

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

🦋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kehlani (@kehlani) στις

Υιοθέτησε και εσύ το super κοντό pixie haircut όπως η Kehlani! 

5. Mid-Length Lob 

pinterest.com

Η κατάλληλη επιλογή αν δε θες ούτε πολύ κοντά ούτε μακριά μαλλιά, αλλά θες ταυτόχρονα κάτι trendy! Το mid-length lob είναι ουσιαστικά ένα μακρύ καρέ. Τα μαλλιά σου είναι κομμένα σε ένα μήκος και είναι λίγο πιο μακριά από το lob haircut! 

6. Shaggy Lob

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

First things first, coffee. @swatch #skinirony

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROBERTA (@robertapecoraro) στις

Όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν αρχίσει να υιοθετούν αυτό το haircut! Εσύ θα το τολμούσες;  

7. Layers

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Trim trim on this beauty Cut by Alex #sallyhershberger #sallyhershbergerla #sallyhershbergertimrogers #sallyhershberger24k #hair #NYC #LA #maneaddicts #hair #haircut #hairstyles #mizutani #mizutanicanada #KWFR #stayhappy @maneaddicts @sallyhershberger @sallyhershberger_timrogers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex (@alex.antwerp) στις

Η τελευταία hot τάση είναι τα μαλλιά στο ύψος των ώμων με τούφες σε διάφορα μήκη και… μας αρέσει πολύ. It’s all about layers!  
featured photo via refinery29.com