Πριν λίγες ώρες γύρισες από τη δουλειά. Νιώθεις εξουθενωμένη και ο φθινοπωρινός καιρός σε προσκαλεί σε ένα cozy ταξίδι. Σε ένα ταξίδι το οποίο θα διαδραματιστεί στο χουχουλιάρικο σαλόνι σου, παρέα με τα όλα εκείνα που θα συνθέσουν μια ιδιαίτερη βραδιά.

Και ναι, μπορεί μια έξοδος τις φίλες σου να είναι πάντα διασκεδαστική. Ωστόσο ποιος ορίζει τι είναι διασκεδαστικό και τι όχι; Δεν μπορεί για παράδειγμα μια βραδιά στο σπίτι σου να γίνει διασκεδαστική; Σίγουρα μπορεί. Αρκεί να επιλέξεις όλα εκείνα τα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το puzzle.

Μην ανησυχείς δεν είναι πολλά. Χρειάζεσαι μόνο 5 πράγματα για την πιο μαγική νύχτα των ονείρων σου.

Το αγαπημένο σου βιβλίο

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Polly Florence (@polly.florence)

Υπάρχει καλύτερη συντροφιά από το αγαπημένο σου βιβλίο; Το μοναδικό πνευματικό σου καταφύγιο, εκείνο που σε γεμίζει με γνώσεις, εικόνες, ήχους και συναισθήματα; Εκείνο που σου ξεκλειδώνει κάθε πόρτα του μυαλού σου και σε ωθεί να ανακαλύψεις έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις; Εκείνο που οξύνει την κριτική σκέψη σου, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου; Μάλλον όχι, δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από ένα βιβλίο.

Το αγαπημένο σου (ζεστό) ρόφημα 

Ένα ζεστό ρόφημα είναι ό,τι χρειάζεσαι για μια iconic βραδιά στο σπίτι. Είτε αυτό πρόκειται για μια ζεστή σοκολάτα είτε για το αγαπημένο σου τσάι ή ακόμα και για ένα ποτήρι κρασί, το μόνο σίγουρο είναι ότι η φθινοπωρινή σου νύχτα προβλέπεται μοναδική. Αφέσου στη μαγεία.

Κερί με άρωμα φθινοπώρου 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kelly Etz (@kellyetz)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα κερί που μυρίζει φθινόπωρο. Επίλεξε το αγαπημένο σου άρωμα, χαμήλωσε τα φώτα, άναψε το τζάκι και σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα για μια ξεχωριστή νύχτα. Απόλαυσέ το.

Ένα cozy outfit 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by LAURA BYRNES (@laura.byrnes)

Τι λείπει για την πιο super cozy βραδιά; Φυσικά, το κατάλληλο outfit. Βασικός στόχος: άνετα και χουχουλιάρικα ρούχα. Ναι, τώρα δεν είναι η κατάλληλή ώρα για το αθλητικό σου κολάν ή το αγαπημένο σου πουκάμισο. Τώρα ήρθε η στιγμή να «αγκαλιάσεις» τον εαυτό σου στα πιο φιλόξενα κομμάτια που κρύβεις στην ντουλάπα σου και να απολαύσεις μια βραδιά που βρίθει από όμορφες στιγμές και συναισθήματα αγάπης.

Mood lighting 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by The Everygirl (@theeverygirl)

Φτάσαμε στο κομβικό σημείο. Ο ιδανικός φωτισμός είναι το «κλειδί» για να συνθέσεις την πιο χουχουλιάρικη και ερωτική ατμόσφαιρα. Εξάλλου, ο ερωτισμός είναι εκείνο το στοιχείο που θα δώσει μια διαφορετική νότα στην cozy βραδιά σου. Επίλεξε έναν χαμηλό φωτισμό, άναψε τα κεριά στο σαλόνι σου, φόρεσε το πιο cozy outfit σου και αφέσου σε μια πραγματική απόλαυση.