Η τάση που έκλεψε την έμπνευση από τις αίθουσες των γυμναστηρίων μένει ακόμα εδώ και συνεχίζει να κάνει τις βόλτες μας πιο άνετες.

To mix & match

Η πιο συνηθισμένη εικόνα του πλέον είναι το φόρεμα με τα αθλητικά παπούτσια που πριν μερικά χρόνια δε θα σκεφτόσουν ποτέ. Τα hoodies φοριούνται με φούστες και δαντελένια φορέματα.

1

Oι vintage επιλογές

Δεν έχουμε μείνει στα λευκά αγαπημένα sneakers αλλά έχουμε κάνει ένα βήμα παραπέρα και φοράμε τα χρωματικά κλασικά αθλητικά και vintage μοντέλα για τρέξιμο. Με φορέματα, φούστες, στο γραφείο, για ποτό.

Κολάζ32

Μονόχρωμες επιλογές σε βασικά χρώματα

Κράτησε τα έντονα χρώματα στα αθλητικά ρούχα που θα φορέσεις έξω από το γυμναστήριο μόνο εάν είσαι 16 χρόνων ή μπορείς να υποστηρίξεις τόσο εκκεντρικές προτάσεις. Κατά τα άλλα μείνει στα βασικά χρώματα, στα graphic σχέδια και σε καλά υφάσματα και υφές.

Ενημερώθηκαν πρόσφατα17

Εναλλαγές παπουτσιών

Αυτή η υπέροχη συνήθεια να κουβαλάς σε μια πάνινη τσάντα τα ελαφριά αθλητικά σου για να αλλάξεις όταν θα φύγεις από ένα ραντεβού ή τελειώσεις από το γραφείο.

change1

Δημιουργικές ιδέες με το αθλητικό σουτιέν

Όμορφο αποτέλεσμα με ψηλόμεσα παντελόνια, άνετα σακάκια, boyfriend jeans και γενικά με ρούχα που δεν είναι ακριβώς θηλυκά γιατί το εικόνα δεν θα είναι η σωστή.

Desktop56