Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν την αστρολογία πολύ στα σοβαρά και δεν κάνουν καμία σημαντική κίνηση εάν δεν συμβουλευτούν πρώτα τον αστρολόγο τους. Υπάρχουν αυτοί που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την αστρολογία, και δεν έχουν σκοπό να το κάνουν. Και υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που η σχέση τους με την αστρολογία βρίσκεται κάπου στη μέση. Ναι μεν δεν ασχολούνται καθημερινά με τις αστρολογικές προβλέψεις αλλά πάντα θα διαβάσουν το ζώδιο τους εάν πέσει κάποια πρόβλεψη στα χέρια τους και ξέρουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά των άλλων ζωδίων. Και το κάνουν κυρίως για διασκέδαση.

Εάν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους αστρολογικούς λογαριασμούς για να ακολουθήσεις στο Instagram.

Rising Woman

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rising Woman (@risingwoman)

Το Rising Woman είναι ένας υπέροχος λογαριασμός για εκείνες τις ημέρες που δεν είσαι στα καλύτερα σου και θέλεις μια συμβουλή για να αναζωογονηθείς. Η Sheleana Aiyana έχει πάντα τις κατάλληλες λέξεις που θέλεις να ακούσεις.

The Pattern

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pattern (@thepattern)

Εάν αυτό που χρειάζεσαι είναι μια μικρή καθοδήγηση στη ζωή, με βάση το ζώδιό σου, και ένα γενικότερο push προς τη θετική πλευρά της, αυτός ο λογαριασμός θα στα δώσει και τα δύο.

costarastrology

Εδώ θα βρεις τις πιο αναλυτικές λίστες για τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου καθώς και συμβουλές σχετικά με τη συμπεριφορά τους.

ζαρΑτούΣΤΡΑ

Εδώ θα δεις και αστρολογικές προβλέψεις αλλά και απαντήσεις στα αστρολογικά ζητήματα των ακολούθων. Τί άλλο χρειάζεσαι;

Αγγελική Μανουσάκη

Σε αυτόν τον αστρολογικό λογαριασμό το χιούμορ υπερτερεί. Όποιο και εάν είναι το ζώδιο σου, εδώ θα γελάσεις σίγουρα με τα χαρακτηριστικά του.

zodiacglamm

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♊︎ (@zodiacglamm)

Μικρά tips, έξυπνα quotes, χρήσιμες συμβουλές. Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το ζώδιό σου, αλλά και για όποιου άλλου το ζώδιο ενδιαφέρεσαι, θα το βρεις εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 πράγματα που δεν μπορείς να βρεις στο Internet για την Αγγελική Μανουσάκη

featured photo: @Vinokurov_Yury