Μία ανάμεικτη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει. Για άλλα ζώδια έρχονται μπλοκαρίσματα και φρένα και για άλλα ζώδια έρχονται μοναδικές ευκαιρίες. Στον ουράνιο θόλο γίνονται διάφορα γεγονότα και όλα αυτά τον καθένα μας τον επηρεάζουν διαφορετικά ποικίλως και σε διαφορετικό Οίκο (τομέα).

Τα μπλοκαρίσματα και οι αρνήσεις έρχονται από τον Κρόνο, αλλά αυτός είναι και ο ρόλος του, να μας βάζει στη θέση μας όταν χρειάζεται. Οι ευκαιρίες έρχονται από τη συνάντηση Άρη με Δία.

Κάτι άλλο που θα παρατηρήσετε σε αυτές τις προβλέψεις είναι ότι θα σας φανούν «κουτσουρεμένες» σε σχέση με προηγούμενές μου. Αυτό λοιπόν είναι ένα γεγονός, γιατί όταν τις έγραφα ο καλός πλανήτης Κρόνος ήταν σε επαφή, με δύο πλανήτες στον προσωπικό μου χάρτη. Όπως γράφω και πιο πάνω ο Κρόνος είναι τα μπλοκαρίσματα, το φρένο, τα όρια. Μου τα έβαλε λοιπόν και αυτό φάνηκε στον γραπτό μου λόγο. Σας το αναφέρω, για να μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε λίγο παραπάνω, τον τρόπο που επιδρούν οι πλανήτες στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, σε πρακτικό και καθημερινό επίπεδο. Όσα και αν γνωρίζουμε μέσα από τις προβλέψεις τα «μελλούμενα» οι πλανήτες κάνουν τη δουλειά τους και εμείς την αισθανόμαστε!

Λογικά μέχρι τώρα θα έχετε μάθει και το κλασικό: διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας!

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με όλο σας το ενδιαφέρον στραμμένο στην επαγγελματική σας καριέρα. Στις 4/2 είναι μία μέρα που σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική κίνηση. Αν έχετε στα σκαριά κάποια συμφωνία μπορείτε να το τολμήσετε και να την προτείνετε. Αν σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, είναι μία μέρα όπου το “ναι” θα έρθει αβίαστα. Όπως καταλάβατε είναι μία ημέρα που θα μπορούσα να πω «-τόλμησε και θα πετύχεις!». Αν πάλι είστε επιχειρηματίες, ευνοούνται ακόμη και τέτοιες συμφωνίες, που αφορούν στην επιχείρησή σας. Αν δεν ξέρατε ποτέ να τολμήσετε αυτό που λαχταρούσατε, ενημερώνω λοιπόν ότι η 4/2 είναι μία εξαιρετική ημέρα για τέτοια εγχειρήματα. Φυσικά στον καθένα το γεγονός θα εκδηλωθεί με διαφορετικό τρόπο, αναλόγως με το πώς έχει φτιάξει τη ζωή του έως τώρα.

Ταύρος

Μία εβδομάδα με ένα μπλοκάρισμα είναι για εσάς. Δεν τρομάζουμε σε αυτό το άκουσμα, απλώς επειδή ήσασταν αρκετά ενεργοποιημένοι το προηγούμενο διάστημα, έρχεται τώρα το σύμπαν να σας βάλει ένα φρένο. Ακούμε το σύμπαν γιατί με σοφία εποιήθηκε. Γενικότερα, το αίσθημα που θα έχετε, – και μιλάω ξεκάθαρα και μόνο για τον Οίκο της καριέρας, της δουλειάς και της κοινωνικής εικόνας που δείχνουμε προς τον κόσμο θα είναι της πίεσης και το ότι δεν γίνεται αυτό που θέλετε. Φανταστείτε ένα μικρό παιδί που θέλει γλειφιτζούρι, κάνει ολόκληρο χαμό για να το αποκτήσει, αλλά έχει τον γονιό που του εξηγεί με περιοριστικό τρόπο ότι δεν μπορεί να το έχει το πάρει το γλειφιτζούρι γιατί θα του χαλάσουν τα δόντια, θα κλαίει και θα πονάει και θα κλαίει όπως είχε γίνει και παλαιότερα. Ναι μεν αυστηρός ο γονιός, αλλά στην πραγματικότητα το προστατεύει το παιδί του. Έτσι να δείτε λοιπόν αυτήν την απαγόρευση που θα προκύψει. Ό,τι συμβαίνει είναι μόνο για το καλό σας και θα σας προφυλάξει από κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

Δίδυμοι

Σας έχω πει για τον Δία που είναι στα επαγγελματικά και σας ευνοεί. Θα συναντηθεί λοιπόν με τον Άρη και θα σας φέρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης βρίσκεται στον Οίκο που βλέπουμε τα χρήματα των άλλων. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Ότι σας έρχονται χρήματα από κληρονομιά, τον πρώην σύζυγο, την τράπεζα ή την εφορία. Αυτά λοιπόν τα έσοδα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την καριέρα σας. Η 4/2 είναι και για εσάς μία ημέρα πραγματικά ονειρική! Επιτυχίες, επαγγελματικές συμφωνίες, ένας γάμος ή αρραβώνας, ακόμη και μία γέννηση, είναι κάποια από τα χαρμόσυνα που μπορεί να συμβούν αυτή την εβδομάδα. Σε δεύτερο επίπεδο, αν σχεδιάζετε κάποιο ταξιδάκι τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για ακυρώσεις και μπλοκαρίσματα.

Καρκίνος

Γλυκούλικα Καρκινάκια, τι νέα σας φέρνει το σύμπαν; Ευχάριστα και με ευκαιρίες για σχέση ή μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Πολύ πιθανό είναι και για μία πολύ ευνοϊκή συνεργασία επαγγελματικού τύπου. Δεν ξέρω αν θα γίνω κουραστικός αλλά αφού το βλέπω, το λέω. Για όσους λοιπόν δεν έχετε κάνει ακόμη σχέση, η 4/2 είναι μία μέρα που μπορεί να βρείτε το ταίρι σας! Τώρα το «από από πού θα μου έρθει;» θα τολμήσω να πω από το εξωτερικό (η αγάπη θα έρθει από μακριά όπως και για την Ζουμπούλια από το Παρά Πέντε), μπορεί επίσης να έρθει από τον χώρο που σπουδάζετε ή μήπως από την εκκλησία; Από όπου κι αν έρθει, καλώς να τον δεχτείτε! Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ευνοϊκή ακόμη και για πρόταση γάμου ή μπορεί να μάθετε ότι η σύντροφός σας είναι έγκυος. Αν είστε σε πιο χαλαρή κατάσταση, μπορεί απλώς να γίνει λίγο πιο σοβαρή. Οπότε καλά τα νέα αγαπημένοι μου. Ε, υπάρχει και ένα θεματάκι λίγο πιεστικό και αυτό είναι στα οικονομικά. Τώρα τι να πω; Υπομονή θα περάσει; Ναι λοιπόν, αυτό θα πω, υπομονή και θα περάσει λατρεμένοι μου!

Λέων

Λιονταράκια μου, τι κάνετε; Τι συμβαίνει με εσάς και τρέχετε και δεν φτάνετε; Έχει μπει ο Άρης στον οίκο της καθημερινότητας και έχετε πάρει φωτιά. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς σε αυτόν τον Οίκο που, εκτός των άλλων, είναι της υγείας και των κατοικίδιων. Άλλο ένα γεγονός που θα σας βάλει και το φρένο της εβδομάδας, είναι ο Κρόνος που συναντά συνάντηση (για την ακρίβεια θα πω ότι κάνει “έρωτα”) με τον σημαντικότερο πλανήτη και εννοώ τον Ήλιο. Όταν λέω ότι κάνει έρωτα, εννοώ ότι είναι τόσο κοντά αυτοί οι δύο πλανήτες όπως δύο κορμιά που κάνουν έρωτα και γίνονται ένα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Πρώτα θα σας πω ότι αυτή η συνάντηση γίνεται στον Οίκο των σχέσεων και των σημαντικών συνεργασιών. Αφού λοιπόν αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν έρωτα και είναι απασχολημένοι με αυτό, εσάς θα σας βγει σε καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα. Αν έχετε κάνει κάποια καινούργια γνωριμία, μην περιμένετε να προχωρήσει, αν έχετε κάνει μια συνεργασία, ένα φρένο μπαίνει εκεί πέρα και εσείς δυσανασχετείτε.

Πρακτικά λοιπόν, μην περιμένετε να προχωρήσουν τα πράγματα και να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε αρκετά όχι και μη. Ενημερώνω ότι αυτό το μπλοκάρισμα και η άρνηση δεν είναι οριστικά, αλλά παροδικά. Επειδή μπορεί να σας πίκρανα να σας θυμίσω ότι ο Δίας έχει να κάνει με λεφτά που εισπράττετε οπότε τα καλά νέα έρχονται από εκεί, και ιδίως στις 4/2 με ευκαιρίες που θα σας έρθουν για νέα εισοδήματα.

Παρθένοι

Ευχάριστα είναι για εσάς τα νέα και αυτήν την εβδομάδα. Στις 4/2 έχουμε μία πολύ ωραία συνάντηση του Άρη με τον Δία, που για εσάς σημαίνει ότι ευκαιρίες μοναδικές έρχονται να σας βρουν. Ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τον σύντροφο, τον συνεργάτη ή ακόμη και για ένα βιβλίο που μπορεί να γράφεται. Γενικότερα, ό,τι και αν κάνει ο καθένας σας σε αυτούς τους τομείς θα έχει επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, έτσι απλά στα λόγια, μπορεί τελικά να σας έρθει πρόταση με ένα δαχτυλίδι. Αν είχατε μία δημιουργική ιδέα, τώρα μπορείτε να την προβάλλετε προς τα έξω και ιδίως στις 4/2 που είναι μία πολύ καλή ημέρα, που τα πράγματα θα είναι ευνοϊκότερα για εσάς.

Αν είστε σε περίοδο που προσπαθείτε να αποκτήσετε απογόνους, κάντε μία δοκιμή τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ποτέ δεν ξέρετε! Μόνο σας παρακαλώ, λίγο τον νου σας σε ένα μπλοκάρισμα που θα νιώσετε στην καθημερινότητά και στις ευθύνες που θα προκύψουν στη δουλειά. Μπορεί ακόμη και ευθύνες απέναντι στο κατοικίδιό σας να προκύψουν, όποτε δώστε του την προσοχή που του αναλογεί.

Ζυγός

Καλά είναι και για εσάς τα νέα ομορφιές μου! Ευκαιρίες έρχονται στα θέματα οικίας με τα οποία ασχολείστε αυτήν την περίοδο. Αν ψάχνετε καινούργια στέγη, είτε για να μετακομίσετε τα προικιά σας, είτε ψάχνετε καινούργια επαγγελματική στέγη ή δουλειά, η 4/2 είναι μία ημέρα που θα μπορούσατε να κάνετε την κίνηση ματ έτσι ώστε να το πετύχετε. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να προέλθουν από τον χώρο της καθημερινής σας εργασίας. Να σας πει δηλαδή ένας συνάδελφος για μία καλή ευκαιρία που έχει ακούσει. Αν πάλι είστε σε περίοδο ανακαίνισης, μπορεί να βρείτε τους καλύτερους μάστορες να σας κάνουν τις δουλειές σας. Αν θέλετε να μιλήσετε με τα άτομα της οικογένειάς σας για κοινά θέματα που σας απασχολούν, μπορεί επιτέλους να βρείτε μία λύση που είναι συμφέρουσα για όλους. Το μόνο στενάχωρο είναι στον Οίκο της διασκέδασης και των παιδιών ή της δημιουργίας, που αυτήν την εβδομάδα θα υπάρχει ένα μπλοκάρισμα, αλλά μην απογοητεύεστε, δεν θα κρατήσει πολύ!

Σκορπιός

Λατρεμένοι μου, ενώ επικρατεί χαμός από πλανήτες στον Οίκο που βλέπουμε την καθημερινότητα και τον περίγυρό της, έρχεται ένα μπλοκάρισμα, ένα φρένο στα θέματα του σπιτιού. Πρακτικά, αν είστε σε περίοδο μετακόμισης, είτε της επαγγελματικής στέγης, είτε του σπιτιού σας, αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν στο να παγώσετε όλες τις κινήσεις και για όλο αυτό φταίει ο Κρόνος, αλλά αυτή είναι και η δουλειά του, να βάζει φρένο όπου χρειάζεται.

Είναι επίσης πολύ πιθανό οι καταστάσεις να σας αναγκάσουν να το κάνετε αυτό. Το καλό είναι ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ, μερικές ημέρες μόνο, οπότε υπομονή! Μην ξεχνάτε τον Δία που στις 4/2 θα συναντηθεί με τον Άρη και σας δίνεται άλλη μία λαμπρή ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας στο φλερτ! Τη συγκεκριμένη ημέρα ό,τι σας προσφέρει χαρά, θα έρθει με πολύ μεγάλη ευκολία.

Τοξότης

Άλλη μία εβδομάδα με ευκαιρίες και ευκολίες ξεκινάει για εσάς. Τοξότες αγαπημένοι μου, ο Άρης που έχουμε πει ότι βρίσκεται στα οικονομικά σας, κάνει μία πολύ ωραία συνάντηση με τον Δία που βρίσκεται στα θέματα οικίας. Τώρα τι να πω; Λεφτά θα σας έρθουν – από ένα σπίτι ή μήπως από την επαγγελματική σας στέγη; Ας πούμε μπορεί να πουλήσετε ή να κάνετε το ακίνητό σας Airbnb, οπότε να έρθουν από κει εκεί τα χρήματα. Συγκεκριμένα η 4/2 είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Επίσης, μπορεί να υπάρχει και κάποια επισημοποίηση, δηλαδή να έχετε βρει τον αγοραστή ή το ακίνητο που θέλετε και ήσασταν στα λόγια τόσον καιρό, και τώρα λοιπόν θα το προχωρήσετε το θεματάκι. Οι ευκαιρίες είναι ευκαιρίες, μην πάρουν όμως τα μυαλά σας αέρα και ό,τι βρείτε μπροστά σας το αρπάξετε, προσέξτε λίγο πρώτα!

Ένα μικρό μπλοκάρισμα και καθυστερήσεις είναι πιθανόν να έχετε και στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Απεργίες, κλειστοί σταθμοί, λεωφορεία που δεν έρχονται, το όχημά σας να χαλάει και τα λοιπά.

Αιγόκερως

Πέντε από τους δέκα πλανήτες είναι στο ζώδιό σας, βάζω και τη Σελήνη η οποία θα είναι μόνο για τη Δευτέρα. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι είστε στο επίκεντρο της προσοχής του σύμπαντος. Τι άλλο θέλετε λοιπόν; Αστειεύομαι φυσικά, αυτό σημαίνει ότι είστε οι οι πιο ενεργοί αυτήν την περίοδο. Για εσάς λοιπόν οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα δημιουργηθούν από τον ίδιο σας τον εαυτό και τις κινήσεις σας.

Ευνοείστε εάν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο, αν το πάρετε μετρητοίς θα σας γίνει πολύ καλύτερη τιμή, αν το πάρετε με δόσεις θα έχετε ευνοϊκότερους όρους. Επίσης, αν είχατε άσχημες σχέσεις με τα αδέλφια ή τους γείτονες, είναι μία ευκαιρία να τα ξαναβρείτε και όλα να κυλήσουν μέλι γάλα!

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα για εσάς ταλαιπωρημένοι μου, θα είναι πιεστική και με απογοητεύσεις. Σχέδια που θέλετε να κάνετε δεν προχωράνε, μπαίνει ένα φρένο που σας το βάζει ο Κρόνος που είναι στο ζώδιό σας. Τον Κρόνο τον αισθάνονται οι περισσότεροι από εσάς – είναι αυτό που νιώθετε όταν λέτε ότι πιέζεστε και δεν γίνεται αυτό που θέλετε. Πιο έντονο θα είναι για αυτούς όσους που γεννήθηκαν έχουν γεννηθεί μεταξύ 3-6/2. Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες γενεθλίων αλλά και για αυτές τις ημέρες που διανύουμε, τα εμπόδια και το φρενάρισμα θα είναι πολύ πιο έντονα, δεν θα μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα ώστε να δημιουργήσετε. Όλο αυτό δυστυχώς, σας αναγκάζει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μπείτε σε κάποιου είδους απομόνωσης.

Συμβουλή μου είναι, τώρα που γνωρίζετε τις επιταγές του σύμπαντος να μην απογοητευτείτε γιατί θα κρατήσει για λίγο, και προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Για να σας ανεβάσω, να σας θυμίσω τον Δία που είναι στα οικονομικά και σας ευνοεί απεριόριστα!

Ιχθείς

Μία πολύ ωραία εβδομάδα ξεκινάει και για εσάς ψαράκια μου, καθώς ο Δίας, που σας ευνοεί έτσι κι αλλιώς, συναντάει τον Άρη και αυτό είναι μόνο καλό. Ευκαιρίες που σας έρχονται από στενούς φίλους ή από κάποια ομάδα πού είστε μέλος, έρχονται για να σας τονώσουν ακόμη περισσότερο, είναι ευκαιρίες που θα μπορέσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας, κάτι πάρα πολύ σημαντικό ώστε να σας έρθουν και πελάτες αλλά και χρήματα.

Δείξτε στον κόσμο πόσο έχετε κοπιάσει το τελευταίο διάστημα για να καταφέρετε τα θέλω σας και θα εκτιμηθεί δεόντως! Το μόνο στενάχωρο που έχετε (και αυτό θα είναι για λίγο), είναι μία ψυχολογική πίεση που νιώθετε εσωτερικά και βαθιά μέσα σας. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν τη ζωή, οπότε κάντε λίγο υπομονή, θα περάσει και θα δείτε ότι όλη αυτή η καθυστέρηση λειτουργούσε μόνο υπέρ σας.