Αυτή η εβδομάδα ξεχωρίζει για την είσοδο του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου, τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη. Ο πλανήτης Άρης είναι η ενέργεια και η δράση μας, το πού ξοδεύουμε το είναι μας. Όλων η δράση πλέον θα έχει να κάνει με την καριέρα και την κοινωνική εικόνα που δείχνουμε, λόγω του ζωδίου που μπαίνει.

Φυσικά, για το κάθε ζώδιο θα είναι και στον ανάλογο Οίκο (τομέα). Και όπως λέμε πάντα, μην ξεχνάτε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας.

Κριός

Σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ολοκληρώνονται θέματα εργασίας και καριέρας. Αυτήν την εβδομάδα συνεχίζεται το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο σε αυτόν τον τομέα, καθώς μπαίνει ο πλανήτης Άρης εκεί για εσάς. Με τον Άρη λοιπόν εκεί, αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι μία εντονότερη δράση, μικροατυχήματα, καυγάδες, εντάσεις, ρίξεις αλλά και ανταγωνισμό – και όλα αυτά στον εργασιακό σας χώρο. Να είστε προετοιμασμένοι αγαπημένοι μου και προσπαθήστε όσο μπορείτε να έχετε, τουλάχιστον εσείς, χαμηλούς τόνους γιατί τα πράγματα θα είναι τεταμένα έτσι κι αλλιώς. Όσο για τον Ερμή που συνεχίζει να είναι ανάδρομος για εσάς στον τομέα των φίλων, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν μπερδέματα στις κουβέντες σας και μεγάλη ασυνεννοησία.

Το άλλο που μπορεί να σας έχει φέρει είναι να έχετε αναπτύξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πολιτικά, νέες ιδεολογίες και καινοτομίες πάνω σε τεχνολογικά θέματα. Το άλλο σενάριο είναι ότι σκέφτεστε τους παιδικούς σας φίλους – ίσως κιόλας να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιους από αυτούς.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται να είναι λίγο συγκρουσιακή και με εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και την εργασία σας. Ενώ αυτήν την περίοδο εσείς διακατέχεστε από ένα επαναστατικό αίσθημα και ένα προοδευτικό μυαλό, μπορεί να υπάρχουν άτομα με εξουσία στον χώρο της εργασίας των οποίων η στάση να μην ταιριάζει με τη δική σας. Από εκεί λοιπόν, είναι πιθανό να προέρχονται όλες οι εντάσεις. Νιώθετε ότι αυτό που θέλετε να κάνετε για την εξέλιξη της εργασίας σας παρεμποδίζεται και πως κάνετε διπλή προσπάθεια για να τα καταφέρετε. Aυτός ο κόπος σάς κάνει να νιώθετε ευθιξία και απογοήτευση.

Το καλό για εσάς είναι ο πλανήτης Άρης που μπαίνει στον Αιγόκερω και σας ευνοεί σε θέματα εξωτερικού και ανώτερων σπουδών. Σε αυτούς τους τομείς λοιπόν αρχίζει και πάλι να υπάρχει κινητικότητα και να γίνονται πραγματάκια. Είναι πολύ πιθανό να συμβάλλουν και οι φίλοι σας σε αυτά τα θέματα του εξωτερικού ή να σας δώσουν ευκαιρίες να επεκταθείτε. Αρπάξτε τις λοιπόν και θα βγείτε κερδισμένοι!

Δίδυμοι

Τυχεροί μου δίδυμοι, αυτήν την εβδομάδα αρχίζουν και έρχονται ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα λεφτά των άλλων προς τα εσάς. Και εξηγούμαι: χρήματα που μπορεί να λάβετε από την εφορία, τον πρώην σύζυγο, γιατί όχι και από τον νυν ή την Τράπεζα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για την καριέρα σας ή σε κάτι που θέλετε να κάνετε για να αλλάξει η κοινωνική σας εικόνα. Καθίστε και σκεφτείτε τι μπορεί να είναι αυτό, έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Ευνοείστε αυτήν την περίοδο στο να σας έρχονται ουρανοκατέβατες ιδέες, οπότε εκμεταλλευτείτε τις. Σημειώστε μόνο ότι αυτήν την εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσουν να σας βγαίνουν και ξαφνικά έξοδα για άλλους. Γενικότερα έρχεται μία περίοδος με πολύ πάρε-δώσε στο θέμα του χρήματος. Ένα είναι το σίγουρο, ότι εσωτερικά νιώθετε λίγο πιο ανάλαφρα πλέον, σε σχέση με τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Καρκίνος

Καρκινάκια μου, σας θέλω προετοιμασμένους γιατί στον Οίκο (τομέα) που βλέπουμε τις σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες της ζωής μας, μπαίνει ο πλανήτης Άρης (που είναι και ο Θεός του Πολέμου). Έριδες εντάσεις και τσακωμοί λοιπόν θα προκύψουν. Θα δώσουμε τις μάχες μας δηλαδή για να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Να περιμένουμε μία εβδομάδα ενεργητική και δυναμική. Όσοι έχετε νομικά θέματα ξεχασμένα, μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια και να χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτά. Χαμηλώστε τους τόνους γιατί είναι μία εβδομάδα, που θα προσελκύουμε τα προβλήματα σαν τις μέλισσες. Επειδή είμαστε και λίγο drama Queen, μην το τραβήξετε και εσείς από τα μαλλιά και προκληθούν ανεπανόρθωτοι τσακωμοί. Να θυμάστε ότι τα νεύρα μάς κρατάνε λίγο, οπότε πάρτε βαθιές ανάσες πριν μιλήσετε.

Σημαντικό είναι να δώσετε προσοχή και στις παρορμητικές κινήσεις στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, μη βιάζεστε γλύκα μου Καρκινάκια!

Λέων

Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με τον πλανήτη Άρη και την είσοδό του στον Οίκο (τομέα) της καθημερινότητας, της υγείας και της δουλειάς που κάνετε για να βγάλετε τα προς το ζην. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να είστε πιο ενεργητικοί στις δουλειές που κάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δώστε προσοχή στην υγεία σας, αν αισθανθείτε κάτι πηγαίνετε να το δείτε. Αν χρησιμοποιείτε μαχαίρια να είστε πιο προσεκτικοί. Γενικότερα σε οποιαδήποτε δουλειά κάνετε και χρησιμοποιείτε μηχανήματα να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί είστε πιο επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Αυτό που σας δυσκολεύει περισσότερο είναι οι εντάσεις και τα προβληματάκια που προκύπτουν από την ασυνεννοησία μεταξύ εσάς και των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας. Εκτός αυτού, κάτι συμβαίνει μεταξύ των προαναφερθέντων και με τη δουλειά σας. Με κάποιο τρόπο μπλέκονται αυτοί οι δύο τομείς και εσείς είστε στη μέση προσπαθώντας να δώσετε μία λύση. Δώστε μία προσοχή στις 26 του μήνα γιατί θα είναι μία μέρα που θα αισθάνεστε πως τίποτα δεν πάει καλά, πώς είστε εγκλωβισμένοι σε ένα αδιέξοδο και δεν μπορείτε να βγείτε με τίποτα. Υπομονή, μία μέρα είναι, θα περάσει.

Παρθένος

Ευνοϊκή για σας είναι αυτή η εβδομάδα καθώς πέρα από τα πετυχημένα ερωτικά και συνεργατικά που έχετε, έρχονται κι άλλες ευκαιρίες να σας τονώσουν. Ευκαιρίες από τον Οίκο (τομέα) των παιδιών, της ευχαρίστησης και του έρωτα. Από τον Οίκο που προσφέρει χαρά στον άνθρωπο, με όποιον τρόπο ευχαριστιέται ο καθένας. Άλλοι το κάνουν με το φλερτ και τον έρωτα, ενώ άλλοι βρίσκουν τη χαρά μέσα από τα παιδιά και τη δημιουργία. Κίνηση πολλή λοιπόν υπάρχει εκεί, οπότε και εσείς θα αρχίσετε να είστε πιο ενεργητικοί σε αυτόν τον τομέα. Αφού σας είπα για ευκαιρίες, κοιτάξτε μήπως από το φλερτ που κάνετε, αξίζει να κάνετε και κάτι παραπάνω, όπως μία σχέση ας πούμε αν είστε ελεύθεροι. Αν δεν είστε, δείτε μήπως προκύψει κάποια σημαντική συνεργασία.

Υπενθυμίζω τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Οίκο της υγείας και της καθημερινότητας, οπότε μικρά προβληματάκια μπορεί να βγαίνουν και εκεί για λίγο ακόμη.

Ζυγός

Για εσάς, ο πλανήτης Άρης μπαίνει και αυτός στον τομέα που σας απασχολεί περισσότερο αυτή την περίοδο, που είναι το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Πολύ καλό δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, καθώς ήδη υπάρχουν θέματα εκεί και έρχονται να προστεθούν και άλλα. Ως Θεός του πολέμου θα προκαλέσει τσακωμούς, μάχες και εντάσεις στην οικογενειακή γαλήνη και τα νεύρα σας θα ταραχθούν. Αν έχετε υπόψιν σας να μιλήσετε με την οικογένειά για τα κινητά, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα καθώς μόνο τσακωμοί μπορεί να προκύψουν. Αν δεν είχατε προβλήματα, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν. Λέξεις βαριές θα πέσουν στο τραπέζι, το αίμα νερό δε γίνεται (το κάνω και λίγο μελό μη νομίζετε) και το τελευταίο που θέλετε εσείς είναι τέτοιες καταστάσεις.

Τώρα που το γνωρίζετε μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και να αποφύγετε επαφές αυτήν την περίοδο με μέλη της οικογένειάς σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή οπότε δις πιο δύσκολα τα πράγματα. Δε σας λέω πόσο θα κάτσει εκεί ο Άρης γιατί δεν είναι για λίγο και δε θέλω να σας πικράνω.

Σκορπιός

Μία δυνατή εβδομάδα ξεκινάει και για εσάς αγαπημένοι μου! Το σημαντικό είναι τα προβλήματα που προκύπτουν μεταξύ του οικογενειακού σας κύκλου και του συντρόφου που έχετε αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Με κάποιον τρόπο δημιουργούνται προβλήματα εκεί – δηλαδή, ή άτομα της οικογένειάς σας δε θέλουν τη σχέση σας ή το αντίστροφο. Εσείς κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να τους τα βρείτε αλλά έρχεται η 26η Ιανουαρίου και εσείς νιώθετε ότι είστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και δεν μπορείτε να βγείτε με τίποτα. Είναι παροδικό και δε θα διαρκέσει πολύ, οπότε υπομονή και θα περάσει.

Ο άλλος Οίκος (τομέας) που ενεργοποιείται για εσάς, είναι ο χώρος που κινείστε καθημερινά, δηλαδή οι δρόμοι της γειτονιάς. Μάλλον αρχίζω να σας βλέπω ότι θα είστε πέρα-δώθε αυτήν την περίοδο. Προσέξτε σας παρακαλώ για μικροατυχήματα στον δρόμο καθώς και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να τσακώνεστε με όποιον είναι στο διάβα σας, καλό δεν το λες αυτό, οπότε κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Τοξότης

Τι να πω για εσάς, που όλα φαίνονται μία χαρά! Ο πλανήτης Άρης βέβαια κάνει την είσοδό του στο πορτοφόλι σας, άρα αυτό μπορεί να σημαίνει και αυξημένα έξοδα. Μην ξεχνάτε ότι έχετε και την Αφροδίτη εκεί που είναι τα έσοδα. Άρα οικονομικό νταραβέρι γίνεται για εσάς αυτές τις ημέρες. Τώρα, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την πατρική σας περιουσία. Μήπως λοιπόν τα έξοδα που σας λέω είναι για να φτιάξετε κάποιο σπίτι ή να αλλάξετε χώρο εργασίας, εννοώντας το οίκημα, να βρείτε π.χ. κάτι καλύτερο.

Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν σταματάει να προκαλεί προβληματάκια στην επικοινωνία και τα κινητά σας. Γενικότερα προβλήματα στα μηχανήματα που χρησιμοποιεί ο καθένας για την ηλεκτρονική του επικοινωνία, όπως το να μη δουλεύει η εφαρμογή, το μήνυμα να μην μπορεί να σταλεί και τα λοιπά.

Αιγόκερως

Ο πλανήτης Άρης έρχεται και αυτός στο ζώδιό σας μαζί με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, ενώ για λίγες ημέρες έρχεται guest και ο Ερμής που είναι ανάδρομος και οδεύει προς τα εσάς. Αν ήσασταν σε λίγο πιο ράθυμη κατάσταση αυτήν την περίοδο, τώρα με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιό σας θα γίνετε πιο δραστήριοι και ενεργητικοί, θα γίνεται όμως και πιο οξύθυμοι με ό,τι ακούτε αυτές τις ημέρες. Άσε που έρχονται και στο φως πράγματα και κινήσεις που γινόντουσαν παλιότερα, πίσω από την πλάτη σας και είναι και αυτό κάτι που μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού. Λόγω του ότι θα έχετε τρομερή ενέργεια και κανείς δε θέλει δύσκολες και πολεμικές καταστάσεις, πρότασή μου είναι να ξεκινήσετε το γυμναστήριο, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια που θα έχετε.

Αν δεν είστε τέτοιος άνθρωπος βρείτε έναν τρόπο να ξεσπάσετε, γιατί οι γύρω σας δε φταίνε σε κάτι. Αν σας πουν τίποτα του στυλ “πολλά νεύρα έχεις” μπορείτε να πείτε, “ναι έχω γιατί είναι ο Άρης στο ζώδιό μου”. Και ξέρετε και κάτι αγαπητοί μου Αιγόκεροι; Δεν απαγορεύεται να έχουμε νεύρα, συν τοις άλλοις.

Υδροχόος

Έχουν αρχίσει ήδη τα γενέθλιά σας, οπότε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Οι πλανήτες αρχίζουν και μπαίνουν σιγά-σιγά στο ζώδιό σας και εσείς όλη αυτήν την ενέργεια τη νιώθετε στο κορμί σας. Το σημαντικό είναι ότι νιώθετε ευθιξία και απογοήτευση, για αυτά που λέτε και θέλετε για τον εαυτό σας. Αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από τον οικογενειακό σας κύκλο. Κάνουν πράγματα απρόοπτα και ξαφνικά, που ταράζουν και αναστατώνουν το μέσα σας.

Θα πρότεινα να προσέχετε λίγο τι λέτε αυτήν την περίοδο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι στο ζώδιό σας και αυτό σίγουρα δημιουργεί παρεξηγήσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε. Είναι πολύ πιθανό να πείτε και πράγματα που θα μετανιώσετε πολύ σύντομα. Ενημερωτικά Υδροχόοι μου, ο πλανήτης Άρης κάνει την είσοδό του στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουν να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας, αλλά καθόλου μην ανησυχείτε γιατί θα τα μάθετε. Προσέξτε όμως, γιατί γίνεται και το ανάποδο, μπορεί και εσείς να κάνετε πράγματα στα κρυφά και να φανερωθούν αργότερα, οπότε τον νου σας.

Ιχθείς

Οι ευκαιρίες για εσάς ψαράκια μου έρχονται από τον τομέα των φίλων. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσουν και άτομα που ανήκουν στον ίδιο πολιτιστικό σύλλογο με εσάς ή οποιοδήποτε άλλο είδος συλλόγου. Οι ευκαιρίες είναι για να φτιάξετε τον ίδιο σας τον εαυτό προς το καλύτερο ή ακόμη και ευκαιρίες για να ανακαινίσετε τον χώρο που μένετε. Ένα ρεκτιφιέ δηλαδή μέσα και έξω. Γενικότερα, αυτήν την περίοδο, είναι μία τέτοια ευκαιρία για να φτιάξετε και τα κακώς κείμενα που έχετε δει στον εαυτό σας.

Εκτός από ευκαιρίες, θα έχετε και πιο έντονη την επιθυμία να κάνετε πράγματα με φίλους που είναι πιθανό να έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Ερωτικές ευκαιρίες έρχονται να χτυπήσουν την πόρτα αυτήν την εβδομάδα. Μήπως έχετε και εσείς κάποιο απωθημένο που δεν το έχετε εκπληρώσει ακόμη και ήρθε τώρα η ώρα να το πραγματοποιήσετε