Ένα μωρό στο σπίτι μπορεί να σημαίνει χιλιάδες πράγματα. Μπάνιο, ύπνος, παιχνίδι, βόλτα, φαγητό κ.λπ. Και φυσικά για όλα αυτά χρειάζεσαι τα απαραίτητα αξεσουάρ. Αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, και κάθε δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί διασκεδαστικά και με ασφάλεια.

Στην αναζήτηση για τα πιο ποιοτικά αλλά και stylish βρεφικά είδη ανακαλύψαμε το κατάστημα Arvana Baby.

Ένα κατάστημα που λειτουργεί θα λέγαμε και σαν οδηγός με τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για προϊόντα σχεδιασμένα για να χαρείς κάθε στιγμή του μωρού σου ή να κάνεις τα πιο όμορφα και cool δώρα.

Οι επιλογές σε μάρκες και προμηθευτές είναι δεκάδες και προσεγμένες μια-μια. Εδώ θα βρεις όλες τις κορυφαίες εταιρείες, La Millou, Lorena Canals, Nobodinoz, Little Dutch, με μια ποικιλία από προϊόντα που δύσκολα θα καταφέρεις να διαλέξεις.

Όποιο και εάν είναι το ιδανικό παιχνίδι που έχεις στο μυαλό σου, το μόνο σίγουρο είναι πως στο Arvana Baby θα το βρεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arvana.baby (@arvana.baby)

Χαλάκια δραστηριοτήτων, σκηνές, ξύλινα αλλά και μαλακά παιχνίδια για να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικά γούστα!

Ο σχεδιασμός όλων των προϊόντων, τα χρώματα αλλά και τα ιδιαίτερα μοτίβα τους τα βάζουν πρώτα στη λίστα με τα must have παιχνίδια για κάθε δραστηριότητα. Είναι μοντέρνα και stylish χωρίς να “χάνουν” όμως πόντους από την πρακτικότητα και την ασφάλεια που οφείλει να παρέχει κάθε βρεφικό παιχνίδι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arvana.baby (@arvana.baby)

Επειδή όμως η φροντίδα του μωρού δεν σταματάει στο σπίτι αλλά συνεχίζεται και στη βόλτα, στο Arvana Baby θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι και για αυτές τις ώρες της ημέρας. Από καθίσματα για το αυτοκίνητο και αλαξιέρες μεταφοράς μέχρι βρεφικές τσάντες για να είσαι πάντα σίγουρη πως δεν έχεις ξεχάσει κάτι πίσω!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arvana.baby (@arvana.baby)

Και επειδή κανένα βρεφικό δωμάτιο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την κατάλληλη διακόσμηση, στο κατάστημα Arvana Baby θα βρεις τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης για να μπορέσεις να διαλέξεις μοναδικά και ιδιαίτερα προϊόντα. Έτσι, θα είσαι σίγουρη πως θα γίνει το δωμάτιο του μωρού σου ο ονειρεμένος χώρος που πάντα φανταζόσουν. Χαλιά, αυτοκόλλητα τοίχου αλλά και μικρά έπιπλα ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου και αναμφίβολα μετατρέπουν το βρεφικό δωμάτιο στον πιο καλαίσθητο χώρο του σπιτιού σου!

Arvana Baby | Facebook | Instagram