Όταν ένας bartender στη Νέα Ορλεάνη (Armie Hammer) μαζεύει ένα κινητό που άφησαν κάποια παιδιά στο bar του, απαντάει σε κάποια μηνύματα. Με αθώες προθέσεις. Αυτό που ανακαλύπτει είναι κάποιες σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα σε αυτό. Οι εικόνες αυτές αρχίζουν να τον επηρεάζουν και όσο η ταινία προχωράει, το ίδιο συμβαίνει και με την κοπέλα του (Dakota Johnson). Ναι, έκανε και εκείνη το λάθος να κοιτάξει τις εικόνες. Το αποτέλεσμα; Η ζωή τους αλλάζει ραγδαία και όχι με καλό τρόπο.

Η ταινία είναι βασισμένη στη νουβέλα του Nathan Ballingrud, “The Visible Filth”. Σκηνοθετικά, το Wounds είναι δημιούργημα του Babak Anvari, του filmaker της ταινίας Under the Shadow του 2016. Εδώ, προσφέρει στους θεατές έντονες σκηνές και αρκετά goody sckres. Μη σε μπερδεύει το trailer. Πρόκειται για ταινία που βασίζεται στον ψυχολογικό τρόμο. Έτσι, αν είσαι horror fan με όλη τη σημασία της λέξης ίσως να σε απογοητεύσει.

Δες το trailer:

Σε άλλα νέα, απόλαυσε τον Armie Hammer σε ακόμα μια ταινία που δεν έχει καμία σχέση με το Call Me By Your Name. Είτε αυτό είναι καλό είτε κακό.

Η ταινία θα υπάρχει στο Hulu από 8 Οκτωβρίου.

Featured image: Variety