Το μυστικό ενός πετυχημένου ανθρώπου ή πραγματικά ευτυχή, ίσως και να μη βρίσκεται στη σελίδα ενός βιβλίου αυτοβελτίωσης, αλλά στο πάθος και την ενέργεια που δίνει σε όλα εκείνα με τα οποία ασχολείται. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Olivia Palermo και της πρώτης συλλογής που σχεδίασε για τη Nordstrom, πάνω στην ώρα για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Εμπνευσμένη από τα 70s, ήθελε να κυριαρχήσουν κλασικές γραμμές και ρούχα που θα μπορούσαν να φορεθούν στους φινετσάτους δρόμους του Παρισιού, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ενισχύοντας την αγαπημένη της συνήθεια, αυτή του layering. Και το πολύ δημοφιλές brand, στη σειρά “Chelsea28″, δεν θα μπορούσε παρά να της παραχωρήσει όσο «χώρο» χρειαζόταν για να στολιστεί, με όσα πρόκειται να ξεπουληθούν, ήδη από τις πρώτες ώρες της 8ης Φεβρουαρίου.

oliviapalermonordstromsavoirville

Οι ανάλαφρες πτυχώσεις των boho φορεμάτων, το δικό της sporty chic ύφος συνδυασμένο με γραμμές που δανείζεται από την αντρική γκαρνταρόμπα, τα denim απλά σχέδια για όλες τις ώρες και τα πασπαρτού γιλέκα και prints, είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε και καθόλου απίθανο να γεμίσουν και τη δική μας ντουλάπα.

Σε μία μίξη της υψηλής και ευρείας ραπτικής, χωρίζοντας ανά εποχή και περίσταση τη συλλογή της, το κοινό που την ακολουθεί πιστά, με σιγουριά μπορούμε να υποθέσουμε πού θα βρίσκεται σε λίγες μέρες 😉

Αν θέλεις να προλάβεις το sold out, να καραδοκείς στο http://shop.nordstrom.com/c/olivia-palermo-chelsea28?cm_mmc=vdirs-_-0125opchelsea28_3118-_-redirect-_-oliviapalermo