Ψάχνοντας ανάμεσα στο βουνό από βερνίκια που είχα δημιουργήσει (με ευκολία), εκείνο το αγαπημένο μπορντό μπουκαλάκι που πριν ένα μήνα ορκιζόμουν ότι είχα στηρίξει στην κορυφή του, κατάλαβα αμέσως ότι είχε έρθει η ώρα της οργάνωσης. Γιατί τι άλλο θες κι εσύ για να το πιστέψεις;

Εδώ θα δεις μερικούς εύκολους τρόπους οργάνωσης με πράγματα που βρίσκεις δίπλα σου.

nailstorage1

Μπορείς εύκολα να βρεις μικρά ξύλα και χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα μεγάλο όγκο στο δωμάτιό σου, να τα καρφώσεις όπως στη φωτογραφία έτσι ώστε να φαίνονται όλα τα χρώματα και να μη βρίσκεις ξανά δικαιολογία που δεν βρίσκεις το «αγαπημένο μπορντό βερνίκι που πριν ένα μήνα αποθήκευσες».

nailstorage4

Είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να αποθηκεύω όλα τα βερνίκια (ή ακόμα και τα κοσμήματα) και ταυτόχρονα να έχω ένα μικρό χειροποίητο «έργο τέχνης». Ή να τα χρησιμοποιώ ακόμα και ως διακοσμητικά, όπως στη δεύτερη περίπτωση. Σκέψου τα επίσης ανάμεσα στα βιβλία ή σε μία άκρη του γραφείου.

nailstorage8

Τα χάρτινα κουτιά αποθήκευσης είναι παρελθόν, αφού είναι πολύ πιο πρακτικά τα διάφανα βάζα, οι πιατέλες που μέχρι τώρα γέμιζες με τρουφάκια και τα μικρά ή μεγάλα πιατάκια του καλού σερβίτσιου της μαμάς. Σημείωσε ότι γίνονται αμέσως φίλοι κολλητοί με τον χώρο σου γιατί υπήρχαν ήδη εκεί.