Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού αντιστέκονται στον έρωτα

Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού αντιστέκονται στον έρωτα

Πρώτα μυαλό μετά καρδιά και πολλή ψυχραιμία

Υπάρχουν τα ζώδια που πέφτουν κυριολεκτικά με τα μούτρα στον έρωτα χωρίς να υπολογίζουν πίσω σκέψεις και συνέπειες. Υπάρχουν, όμως, και οι άντρες του ζωδιακού κύκλου που βάζουν πρώτα το μυαλό. Μπαίνουν στην κατάσταση με ψυχραιμία, τη διαβάζουν και κάνουν μικρά και οργανωμένα βήματα. Δεν καψουρεύονται με την πρώτη ματιά, αλλά μετά από υπολογισμούς.

Οι παρακάτω τρεις άντρες είναι εκείνοι που πάντα είναι ψύχραιμοι σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα. Ναι, προφανώς και είναι οι άντρες των ζωδίων της Γης. Ωστόσο, για να είμαστε ακριβείς, παίζουν ρόλο και οι θέσεις των πλανητών για να έχει κανείς μια ολοκληρωμένη αστρολογικά εικόνα της ερωτικής κουλτούρας κάποιου.

Δες ποιοι είναι οι "δύσκολοι" του ζωδιακού:

Ταύρος

Αυτοί οι 3 άντρες του ζωδιακού αντιστέκονται στον έρωτα

Elle

Ο Ταύρος δεν κερδίζεται εύκολα και θα σου ανοιχτεί μόνο αν νιώσει ασφάλεια και άνεση μαζί σου. Βάζει πρώτα τα πράγματα σε μια λογική σειρά και μετά ενδίδει στο συναίσθημα. Όταν τον ξεκλειδώσεις, θα έχεις έναν εξαιρετικά αισθησιακό, τρυφερό και δοτικό εραστή. Αυτό που ψάχνει δεν είναι το πάθος της στιγμής για αυτό και προσέχει πού επενδύει. Είναι πιστός και προσπαθεί πραγματικά για τη σχέση του.

Παρθένος

Elle Russia

Ο Παρθένος δύσκολα ενθουσιάζεται. Είναι τελειομανής και έχει ψηλά στάνταρ. Αυτό σημαίνει πως πρώτα βάζει τικ σε κάποια βασικά πράγματα στο κεφάλι του και μετά ανοίγεται ερωτικά. Δεν πέφτει με τα μούτρα, πηγαίνει αργά. Δύσκολα βλέπει κάποιον σοβαρά και είναι αυστηρός με το πού επενδύει τον χρόνο του. Αν καταφέρεις να τον κερδίσεις θα έχεις έναν τρυφερό, δοτικό και υποστηρικτικό σύντροφο στο πλάι σου. Extra bonus: Το σεξ με έναν Παρθένο μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον από όσο φαντάζεσαι.

Αιγόκερως

IMDb

Ο Αιγόκερως είναι ο καριερίστας του ζωδιακού. Είναι πάντα απασχολημένος, πάντα busy και η καριέρα/επιτυχία του είναι προτεραιότητα. Αν βρει τον χρόνο να προσέξει κάποιον ερωτικά, θα το κάνει με το πάσο του. Δεν θα πέσει εύκολα, δε θα αφήσει την παρόρμηση να κερδίσει. Θα πάει αργά, με δυσπιστία και αφού έχει διαβεβαιώσει ότι έχετε κοινές αξίες. Γενικά, ο Αιγόκερως χρειάζεται πολύ υπομονή.

featured image: esquire.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.