Έπεσα πάνω σε ένα άλμπουμ του και ανακάλυψα το pop κομμάτι “Fresh Eyes.” Στη συνέχεια βρήκα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι βρέθηκε στο top30 στο iTunes για  με 73 εκατομμύρια προβολές μέσα στο 2016. Ένας σχετικά άγνωστος μουσικός στην Ελλάδα, ο Andy Grammer προσπάθησε να κινητοποιήσει τους συνανθρώπους του μέσα από το video clip του.

andy-grammer-fresh-eyes-1478808035

Η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν αναζήτησα το video clip. Tα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή Skid Row του Λος Άντζελες και πιο συγκεκριμένα στο Union Rescue Mission, σ αυτά τα γυρίσματα το συνεργείο και ο pop τραγουδιστής βοήθησαν άστεγους ανθρώπους που φιλοξενούνταν στο κέντρο.  Το συνεργείο ανέλαβε κουρέματα και χτενίσματα, χάρισαν καινούργια ρούχα και στο τέλος έκαναν ένα πάρτυ με φαγητό και τραγούδι για όλους.

Σκοπός ήταν μερικές χαρούμενες ώρες για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αλλά και η επικοινωνία των δράσεων για τη φροντίδα και τη σίτιση των αστέγων. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής ”το σημαντικότερο είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους γύρω μας. Μόλις το κερδίσουμε αυτό ας φροντίσουμε για φαγητό, στέγη και ευγένεια. Είναι λίγα αυτά που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι σε σύγκριση με όσα νομίζεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι εσύ κάθε μέρα