Μπορεί να έχουν περάσει ήδη 4 μέρες από τα Όσκαρ ωστόσο ζούμε ακόμη στον ρυθμό τους και με την ανάμνηση τους! Κι επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για τις γυναικείες εμφανίσεις και τα φορέματα στο κόκκινο χαλί, δείτε τις 4 ανδρικές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και γιατί!

Leonardo Di Caprio movies-oscars-2014-leonardo-dicaprio credits digital spy

Ο άνδρας που για ακόμη μια φορά δεν κέρδισε το Όσκαρ αλλά κέρδισε τις καρδιές μας στο κόκκινο χαλί! Ο Leonardo, ο μεγάλος ηττημένος της βραδιάς, διάλεξε ένα σκούρο navy Armani tuxedo. Επένδυσε στο κλασικό αλλά ανταμείφθηκε καθώς ήταν από τις ξεχωριστές παρουσίες της βραδιάς.

Jared Leto movies-oscars-2014-jared-leto credits digital spy

Εκτός από τον δυναμικό και συγκινητικό του λόγο με την κατάκτηση του Όσκαρ, ο Jared Leto ξεχώρισε και με το λευκό Saint Laurent σακάκι του και το κόκκινο παπιγιόν που έκανε τη διαφορά.

Kevin Spacey

86th Annual Academy Awards - Red Carpet

Το βραβείο για το καλύτερο μπλε tuxedo ανήκει δικαιωματικά στον εκπληκτικό Kevin Spacey. Η μπλε Burberry επιλογή του ήταν ίσως η καλύτερη της βραδιάς!

Jason Sudeikis

86th Annual Academy Awards - Arrivals

Ο κωμικός που σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα με το κλασάτο navy Prada tuxedo του. Ο Jason Sudeikis εκτός από class και κομψότητα έδειξε και το γλυκό του πρόσωπο, φωτογραφίζοντας τη γυναίκα του Olivia Wilde.