Είναι δύσκολο να δαμάσουμε το μυαλό μας και να μην “ταξιδεύει” όλη μέρα σε παραλίες, beach parties και στενά σοκάκια όταν όλα γύρω μας έχουν αέρα διακοπών. Ακόμη και το Instagram και το TikTok μας βομβαρδίζουν με εικόνες, προϊόντα και πληροφορίες που παραπέμπουν στο καλοκαίρι και ότι αυτό συνεπάγεται. Αν οι καλοκαιρινή σου άδεια αργεί ακόμη και αν σου είναι δύσκολο να κρατήσεις απασχολημένο το μυαλό σου ώστε να μην “παραδοθεί” από τώρα στο mood των διακοπών σου έχουμε τη λύση. Ξεκίνησε με το να ετοιμάζεις τη λίστα των διακοπών και τσέκαρε τι σου λείπει, τι θα χρειαστείς.

Κατηγορία: Tσάντα θαλάσσης

Πολύ υψηλά στη λίστα με τα προσωπικά πράγματα που θα χρειαστούμε στις διακοπές μας βρίσκεται και η τσάντα θαλάσσης. Είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, για να ταξιδέψεις και να πηγαίνεις στη θάλασσα έχοντας τα πάντα σε απόλυτα οργάνωση και τάξη. Καλώς ή κακώς δεν αρκεί για όλους να κουβαλάμε μόνο ένα μαγιό. Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε μία παραλία κουβαλάμε αναγκαία αξεσουάρ, όπως η πετσέτα θαλάσσης, η οποία είναι από μόνη της ογκώδης αλλά δεν μπορούμε να μην την πάρουμε. Μαζί με την πετσέτα θα χρειαστούμε και ένα νεσεσέρ με αντιηλιακό σώματος, πρόσωπο, λαδάκια προστασίας για τα μαλλιά και ένα first aid kid για παν ενδεχόμενο. Μπορούμε επίσης να πάρουμε μαζί μας ένα δεύτερο μαγιό, δεύτερο outfit για να αλλάξουμε, φορτιστή, πορτοφόλι και τρόφιμα. Που θα μπουν όλα αυτά; Mα φυσικά στην τσάντα θαλάσσης. Για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε κάνει μία καλή επιλογή στη τσάντα θαλάσσης πρέπει να τσεκάρουμε το μέγεθος της, αν δηλαδή θα χωρέσουν όλα όσα κουβαλάμε παραδοσιακά μαζί μας στην παραλία. Μία δεύτερη παράμετρος είναι το style. Όλες θέλουμε να πηγαίνουμε ακόμη και στη θάλασσα κομψές. Τρίτον, αν και η τσάντα θαλάσσης δεν είναι από τα αξεσουάρ που κρατάμε σε καθημερινή βάση στη ζωή μας, είναι ωστόσο σημαντικό να προτιμήσουμε μίας καλής ποιότητας τσάντα, για να μην χρειάζεται να αγοράζουμε κάθε χρόνο καινούργια και για να είμαστε σίγουρες ότι θα “αντέξει” όλα όσα θέλουμε να βάλουμε μέσα σε αυτήν.

Τσάντες θαλάσσης made in Greece

Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα, για αυτό και δεν θα μπορούσαν να λείπουν ελληνικά brands από το σχεδιασμό και τη  δημιουργία απαραίτητων αξεσουάρ για τις διακοπές μας. Κάναμε ένα γρήγορο search και ανακαλύψαμε 7 ελληνικά brands που προτείνουν εξαιρετικές επιλογές στην κατηγορία τσάντα θαλάσσης και υπόσχονται να σε ξετρελάνουν με την ποιότητα, τη χρησιμότητα και το πόσο fashionable είναι. Πάρε ανάσα και βούτηξε λοιπόν στο Instagram ελληνικών εταιριών με τις πιο hot τσάντες θαλάσσης.

Vinge Project

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Bags & Swimwear (@vingeproject)

Bleecker and Love

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Bleecker & Love (@bleeckerandlove)

IM BEACH

 
View this post on Instagram
 

A post shared by @i_m_beach

NOLAH

 
View this post on Instagram
 

A post shared by NOLAH.GR (@nolah.gr)

Koku Concept 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by KOKU Concept (@kokuconcept)

AME 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by āmes (@amesthebags)

The Vigin Fish