Για να γνωρίσει κανείς μια γυναίκα πρέπει να δεις τις στιγμές που ζει με την ψυχή της. Τα πράγματα που δε  εύκολα μοιράζεται με τους άλλους, αυτά που ανήκουν στην private life. Πράγματα που τη μεταμορφώνουν από δυναμική, σέξυ, γκρινιάρα, ελεύθερη, πληγωμένη, μετανιωμένη κλπ.

Όπως καταλαβαίνεις, τα συναισθήματα που νιώθεις όταν τα νιώθεις και ο τρόπος που τα βιώνεις είναι η ταυτότητά σου. Όλα τα άλλα είναι απλά ταμπέλες. Αν λοιπόν θέλεις πραγματικά να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, ένα κορίτσι δώσε βάση στο πώς αντιδρά και όχι τόσο σε αυτά που σου λέει.

Δέκα αληθινές στιγμές που δείχνουν ποια είσαι:

1. Όταν διασκεδάζεις με τους φίλους σου

Ούτε στυλιζαρισμένες φωτογραφίες, ούτε φίλτρα, ούτε στημένα πρόσωπα. Διασκέδαση με φίλους, με ποτά και μουσικές σε στέκια στην πόλη. Εκεί που γελάς με χαζά inside jokes και κάνεις μούτρα που σου πήραν την τελευταία μπύρα από το χέρι. Την πιο αληθινή εικόνα σου (μαζί με τις χειρότερες φωτογραφίες) την έχουν δει οι φίλοι σου και όσοι σε έχουν παρατηρήσει να διασκεδάζεις μαζί τους.

2. Όταν δουλεύεις και επικρατεί πανικός

Τη στιγμή που πρέπει να πάρεις μια απόφαση, να βγεις μπροστά, να βρεις λύση στο χάος που επικρατεί ή απλά να μείνεις σχεδόν όλη τη μέρα στο γραφείο. Καμιά φορά τις δυνατές στιγμές τις ζεις δουλεύοντας. Όταν πρέπει να στηρίξεις την προσπάθεια, την ομάδα και να βάλεις πίσω εσένα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ναι, το ποια είσαι όταν δουλεύεις συχνά έχει να πει πολλά για το χαρακτήρα σου.

3. Όταν έχεις περίοδο

Το να σε δει κάποιος αδιάθετη με πόνο, με τη φρίκη του “δεν ξέρω τι θέλω, αλλά κάτι με ενοχλεί και θα μαλώσω με όλους”. Ή θα βάλω τα κλάματα και μετά θα φάω μέχρι να λιώσουν οι πάγοι ή να φτιαχτεί το μετρό. Δεν έχει σημασία τι λέει ή τι κάνει ένα κορίτσι που έχει περίοδο. Σημασία έχει ότι είναι στην πιο ευάλωτα αληθινή στιγμή που ίσως δεν αντέχει ούτε κι εκείνη τον εαυτό της.

4. Όταν χωρίζεις και έχεις πληγωθεί πολύ

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται όταν αγαπήσει πολύ και όταν πληγωθεί πολύ. Είναι τότε που το κορίτσι -το όποιο κορίτσι- θα δείξει τα αληθινά του συναισθήματα. Θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα πάψεις να πιστεύεις στο καλό ή απλά θα γίνεις πιο δυνατή. Όπως γίνεται μετά από κάθε τι άσχημο.

5. Όταν είσαι μεθυσμένη

Τη στιγμή που έχεις πιει τόσο πολύ που μπερδεύεις συλλαβές και ρήματα. Τη στιγμή που έχουν βαρεθεί να σου παίρνουν το κινητό για να μη στείλεις μήνυμα. Ή τη στιγμή που επειδή δε κατάφεραν να στο πάρουν και στέλνεις για δέκατη φορά «μου λείπεις». Το αλκοόλ διδάσκει σε κάθε κορίτσι πως μόνο νηφάλια μπορεί να πάει κόντρα στο αναπόφευκτο. Αλλά καμιά φορά καλό είναι να λύνεσαι. Αρκεί να μαζεύεσαι όταν πρέπει.

6. Όταν μαλώνεις μαζί του

Οι τσακωμοί και τα μαλώματα αξίζουν για να καταλάβεις ποιος είναι πιο εγωιστής. Το κορίτσι που ωρύεται ότι «φταις» ή αυτός που γυρίζει την πλάτη και φεύγει. Το κορίτσι που μετά από ένα δίωρο δε θα αντέξει μακριά σου ή το κορίτσι που θα περιμένει να γυρίσει ο άλλος μετανιωμένος.

7. Όταν πετυχαίνεις κάτι που ήθελες καιρό

Με όποιο κόστος και με όποιο τρόπο πέτυχες αυτό που περίμενες καιρό, το συναίσθημα είναι κάτι παραπάνω από priceless. Ναι, αν θέλεις να δεις μια ψυχή να χαίρεται, δες ένα κορίτσι να πετυχαίνει ένα στόχο. Να γίνεται ξανά πέντε χρονών, να χοροπηδάει ή να πιάνει το τηλέφωνο φωτιά για να ενημερωθούν αυτοί που θα χαρούν διπλά με τη χαρά της.

8. Όταν χάνεις κάτι που αγαπούσες. Death changes everything

Οι απώλειες απ’ όποια πλευρά και να έρχονται σε πληγώνουν. Και κανείς δε μπορεί να είναι πιο αληθινός από τη στιγμή που πονάει. Τη στιγμή που δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή αλλιώς. Γιατί το τέλος έχει ήδη έρθει.

9. Όταν μιλάς για τους φίλους σου ή για κάτι που αγαπάς πολύ

Πάντα αλλάζει η όψη σου όταν μιλάς για τους ανθρώπους που αγαπάς ή για τα όνειρά σου. Οι άνθρωποί σου, οι σταθερές και τα όνειρά σου είναι αυτά που δείχνουν τι σημαίνει για σένα ευτυχία.

10. Όταν ερωτεύεσαι

Όταν πιστεύεις πως το για πάντα υπάρχει. Πως αυτό είναι ότι έψαχνες να βρεις. Και δε φοβάσαι να το φωνάξεις. Και πέφτεις με τα μούτρα να το ζήσεις. Ακόμα κι αν ξέρεις πως δεν είναι για σένα, δεν θα κρατήσει πολύ ή πως στο τέλος τα χαρτομάντιλα θα κάνουν πάρτι στο κρεβάτι σου.

Δεν έχει σημασία σε ποια soul moment μπορεί να γνωρίσεις ένα κορίτσι. Αρκεί να μη βιαστείς να την κρίνεις για ό,τι νιώθει. Γιατί αυτή είναι η δική της αλήθεια κι αν δε μπορείς να τη δεχτείς δεν υπάρχει λόγος να περπατήσεις δίπλα της.

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: Elite Daily