Ο φίλος σου είναι ψηλός; Οι αλήθειες που δεν θα σου πει

Ο φίλος σου είναι ψηλός; Οι αλήθειες που δεν θα σου πει

Τα βάσανα του 1,90

Είναι αυτό το υπέροχο συναίσθημα που βγαίνεις μαζί του και νιώθεις μια σταλίτσα, γιατί αυτός σε περνάει δύο κεφάλια. Και σου βγάζει όλα αυτά τα συναισθήματα ασφάλειας και στοργής και ψευτονιώθεις ότι αυτός είναι διάσημος ΝΒΑer και εσύ το κορίτσι του. Οκ, εκείνος δεν το βλέπει ακριβώς έτσι. Πάμε να δούμε όλα αυτά που του σπάνε τα νεύρα σχετικά με το ύψος του και εσύ τα αγνοείς.

*Όλοι τον αποκαλούν "ο ψηλός". Ή "βουνό" ή "λελέκι". Και αυτό αν έχεις περάσει τα 15 παύει να είναι αστείο ή έστω χαριτωμένο.

*Δεν μπορεί να κοιμηθεί στα περισσότερα κρεβάτια που οι υπόλοιποι κανονικοί άνθρωποι μπορούμε να κοιμηθούμε. Στο ένα περισσεύουν τα πόδια του, στο άλλο δεν χωράνε τα χέρια του. *Μισεί να οδηγεί κάποιος το αυτοκίνητό του. Και άρα να του αλλάζει τη θέση και το ύψος του καθίσματος, και να πρέπει να το αλλάξει ξανά πριν αποφασίσει να οδηγήσει. *Βλέπει τον κόσμο από υψόμετρο. Είναι αυτός που βλέπει πού κάθεται ο φίλος του στο πάρτι, πόσα άτομα στην ουρά περιμένουν να πάρουν ποπ κορν, πού παίζει το βαφτιστήρι με τα κουβαδάκια του. Χωρίς να σηκωθεί από τη καρέκλα του, απλά τεντώνοντας λίγο τον λαιμό του. *Όλοι του ζητάνε να τους πιάσει κάτι από εκεί ψηλά. Ένα ντοσιέ στο πάνω πάνω ράφι, τα καλά ποτήρια στο πιο ψηλό συρτάρι της κουζίνας, να αλλάξει τη λάμπα έτσι στα γρήγορα, όσο είναι όρθιος. Not cool. *Κάποιες φορές το sex είναι άβολο. Ειδικά αν η κοπέλα του είναι από τα ακριβά αρώματα που χωράνε σε μικρά μπουκαλάκια. *Το να κοιμηθεί με κοπέλα είναι awkward. Εκείνος πιάνει το 80% του κρεβατιού και θέλει όλη την κουβέρτα δικιά του. *Δεν μπορεί να απολαύσει μία θεατρική παράσταση ή μια συναυλία ή μια ταινία χωρίς κάποιος να του σκουντήξει διακριτικά τη πλάτη και να του ζητήσει να μεταφέρει τα 2 μέτρα του κάπου μακριά από το οπτικό του πεδίο.
 featured photo: culturehook.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.