Κομφετι και αθλητικα στοιχεια απο τον Alexander Terekhov Savoir Ville

Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές μας έχουν συνηθίσει στην παρουσίαση συλλογών που χωρίζονται σε δύο «κομμάτια». Έτσι ακριβώς παρουσίασε και την resort 2017 συλλογή ο Ρώσος σχεδιαστής Alexander Terekhov. Από την μία βλέπουμε ήπιους τόνους και τον ρομαντισμό να ανθίζει και από την άλλη το αθλητικό στοιχείο να ξεπροβάλει μέσα από joggers και bomber jackets. Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχώρισε είναι ο συνδυασμός αυτών των δύο κομματιών που θα κάνει τους λάτρεις του mix & match να αναπτύξουν την αγάπη τους για την εν λόγω συλλογή που διατηρεί την ισορροπία μεταξύ των δύο αυτών στυλ.

Ο Alexander Terekhov έδειξε ξεκάθαρα πως η τάση off shoulder θα παραμείνει μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, μιας και τα φορέματα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι την νέας του συλλογής. Επίσης, αυτό που εντυπωσίασε ήταν το μοτίβο που φέρει πάνω βούλες που θυμίζουν κομφετί από πάρτυ, κάνοντας έτσι την ρομαντική πλευρά της συλλογής να ξεπροβάλλει διακριτικά.

Κομφετι και αθλητικα στοιχεια απο τον Alexander Terekhov Savoir Ville

Το δυναμικό στοιχείο της resort 2017 δεν είναι μόνο η χαρακτηριστική μπλε ρουά φόρμα, αλλά  κυμαίνεται μεταξύ λεπτομερειών που κάνουν την διαφορά στην συλλογή, όπως αθλητικά bomber jackets σε συνδυασμό με ρομαντικά φορέματα και lingerie style tops άψογα ταιριασμένα με jogger παντελόνι.

Κομφετι και αθλητικα στοιχεια απο τον Alexander Terekhov Savoir Ville

(Πηγή εικόνων: buro247.ru)