Ένα αξεσουάρ κυριάρχησε στα Fashion Awards που έγιναν στις 29 Νοεμβρίου 2021.

Δεν ήταν τα κοσμήματα, δεν ήταν τα παπούτσια. Ήταν τα γάντια. Ναι, τα γάντια αναδεικνύονται σε νικητή της βραδιάς. Celebrities, fashion bloggers και fashion experts, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Fashion Awards φορώντας γάντια μέχρι τον αγκώνα και πραγματικά έδωσαν στην κομψότητα μία άλλη διάσταση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Η Alexa Chung τα συνδύασε με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι το οποίο φόρεσε πάνω από ένα ζευγάρι μαύρων δαντελένιων γαντιών. H Griff, η οποία τραγούδησε για τους καλεσμένους της βραδιάς, επέλεξε ένα φόρεμα Simone Rocha, το οποίο συνδύασε με γάντια από λεπτή αραχνούφαντη γάζα.

Η Rochelle Humes επέλεξε γάντια από μαύρο latex και η Tessa Thompson, επέλεξε επίσης λάτεξ γάντια σε μαύρο χρώμα, τα οποία συνδύασε όμως με ένα παραμυθένιο φόρεμα κάνοντας το look της ακόμα πιο edgy.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα γάντια αναβάθμισαν αναμφίβολα κάθε εμφάνιση. Ένα φόρεμα είναι πάντα μία πολύ καλή επιλογή, την οποία όμως όλοι αναμένεται να κάνουν όχι μόνο σε μία βραδιά βραβείων, αλλά ακόμα και σε ένα γιορτινό τραπέζι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τα γάντια είναι μία ιδανική επιλογή για να αλλάξεις εντελώς το ύφος του φορέματος, ενώ οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητες, τόσο σε χρώμα όσο και σε στυλ και σε υφές.

Δεν μιλάμε φυσικά για τα γάντια που φοράς μόνο για να κρατήσεις ζεστά τα χέρια σου, αλλά μακριά γάντια τα οποία θα ‘’ντύσουν’’ με ιδιαίτερο τρόπο τα άκρα σου.