Η Airbnb, αποτελεί εταιρεία εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων. Μέσα από την ιστοσελίδα της, ανοίγει  σπίτια από όλο τον κόσμο και είναι ανοιχτό σε όσους διαθέτουν σύνδεση στο internet και πιστωτική κάρτα. Η εταιρεία διαθέτει 3.000.000 καταχωρήσεις σε όλο τον κόσμο, με μια σειρά από κάστρα μέχρι αρχοντικά. Αλλά αν υπάρχει ένα ακίνητο Airbnb που έχει κυριαρχήσει παντού είναι το δεντρόσπιτο που βρίσκεται μέσα σε μια δασική αυλή στα προάστια της Ατλάντα.

Τα πλεονεκτήματα των δεντρόσπιτων σύμφωνα με όσους έχουν μείνει σε αυτά είναι πολλά, επειδή συμφέρουν την τσέπη τους, είναι λειτουργικά και φιλικά προς το περιβάλλον και φυσικά αποτελούν την τέλεια απόδραση συνδυάζοντας ένα μινιμαλιστικό τρόπο ζωής, που είναι τα τελευταία χρόνια της μόδας. Το σπίτι, που ονομάζεται εναλλακτικά το απομονωμένο δέντρο Intown Treehouse, δεν είναι μια μοναδική κατοικία, αλλά περισσότερο ένα δίκτυο γεφυρών και δωματίων σχοινιού. Αποτελείται από τρία ξεχωριστά δωμάτια, τα οποία έχουν τα δικά τους θέματα και τα αντίστοιχα περιβάλλοντα.

Ο ιδιοκτήτης Peter Bahouth ξεκίνησε να κατασκευάζει το ακίνητο πριν από 18 χρόνια και το δεντρόσπιτο δέχεται  περίπου 300.000 web επισκέψεις το μήνα και έχει αποθηκευτεί στο wish list   πάνω από 147.052 μελών της εταιρείας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το δεντρόσπιτο φιλοξενεί κατ ‘ανώτατο όριο δύο επισκέπτες και κοστίζει 375 δολάρια τη νύχτα. Αν ήθελες να μείνεις εκεί, δυστυχώς, είναι κρατημένο μέχρι το Μάιο του 2018.

tl-horizontal_main

this-rope-bridge-takes-guests-to-the-deck

the-dreamy-treehouse-has-a-bedroom-living-room-and-a-deck-all-connected-by-rope-bridges-1024x768