Την περασμένη σεζόν είχα μια απώλεια που θα αργήσω πολύ να ξεπεράσω. Αυτές οι μέρες μου τη θυμίζουν πολύ και με κάνουν να μου λείπει περισσότερο. Η αγαπημένη μου ομπρέλα, ένα compact γκάτζετ που αναδίπλωνε και γινόταν η Thumbellina των ομπρελών, και με την οποία πορευτήκαμε μαζί για τουλάχιστον δέκα χρόνια, έφυγε μακριά μου… Πήρε ένα λεωφορείο ή έναν συρμό του μετρό και έφυγε προς το άγνωστο, αφήνοντάς με πίσω να αναθεματίζω τις αμέτρητες φορές που είπα “το ομπρελίνο μου θα το χάσω κάποια στιγμή και θα κλαίω”. Το λάθος βέβαια ήταν δικό μου, αφού μάλλον την ξέχασα, από τη στιγμή που έχω φάει τον κόσμο και δεν τη βρίσκω πουθενά, και φυσικά εκείνη δεν μου το συγχώρεσε.

Ευελπιστώ ότι μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της απώλειας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να βρεις μια ωραία, βολική, ανθεκτική ομπρέλα στις μέρες μας. Δέκα ολόκληρα χρόνια είχε αντέξει σε πολύ καλή κατάσταση και συνέχιζε ακάθεκτη. Αν υπήρχε ρεκόρ ανθεκτικότητας ομπρέλας, θα είχε γίνει εξώφυλλο στο Ladies & Umbrellas Magazine.

Οι περισσότεροι σπάνια αγοράζουμε μια καλή ομπρέλα. Βολευόμαστε πότε ευκαιριακά με το μικροπωλητή που βρέθηκε μπροστά μας σαν από μηχανής θεός έξω απ’ το μετρό μια μέρα που έριχνε καρέκλες και μας βρήκε απροετοίμαστους, και πότε με τις ομπρέλες του σούπερμάρκετ. Επειδή λοιπόν είναι καιρός να ψάξω για νέα ομπρέλα, που δεν θα πάρει βέβαια ποτέ τη θέση της παλιάς στην καρδιά μου αλλά που ευελπιστώ να με βγάλει στα δύσκολα, και επειδή υποψιάζομαι ότι κάπως έτσι ευκαιριακά λειτουργείς κι εσύ στο θέμα ομπρέλα, παρακάτω θα βρεις μερικές cool & ultra chic που μου τράβηξαν την προσοχή και που μπορεί να τραβήξουν και τη δική σου.

Ομπρέλα Με Στάμπα Αφρικανικό Λουλούδι, Oysho

€15.99 

umbrellasavoirville1    

Heart Print Umbrella – Marks and Spencer

€15,95

umbrellasavoirville9   umbrellasavoirville10    

Polka Dot Matte Handle Umbrella – Accessorize

15.90 €

umbrellasavoirville2  

Ομπρέλα Benetton

14,90 €

umbrellasavoirville7    

0% Deco Umbrella – bwb

€9.59

  umbrellasavoirville13    

Ομπρέλα KNALLA – IKEA

€3.99

umbrellasavoirville14  

Fashion Decorative Pattern Folding Bottle Umbrella Brolly Parasol with Little Rose Shaped Case

11.87

    umbrellasavoirville12