Θυμάσαι τότε που λέγαμε ότι η απάντηση στο “αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο” είναι “να μην ξεχάσεις να ταΐζεις τον σκύλο”; Ε, ο Ricky Gervais ξεκινά να γράφει τη δεύτερη σεζόν του After Life και τα ερωτήματα που θα θέσει αυτή τη φορά δεν ξέρουμε πως θα τα απαντήσουμε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ποτέ ξανά κάτι δικό του δεν έλαβε τόσες πολλές θετικές αντιδράσεις. Είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να μας πείσει επί έξι συνεχόμενα επεισόδια ότι το να μην νοιάζεσαι τελικά για κανέναν, είναι δύναμη. Δεν καταλάβαινε ότι για εκείνον ήταν η μόνη του άμυνα απέναντι στο πένθος που είχε να αντιμετωπίσει. Εν τέλει αποδεικνύεται ότι το After Life δεν είναι απλά μια σειρά που δείχνει τι γίνεται όταν κάποιος πεθαίνει. Είναι πολύ περισσότερο μια σειρά που δείχνει τι συμβαίνει σε όσους μένουν πίσω.

https://www.facebook.com/rickygervais/photos/a.211358748988486/1135882543202764/?type=3&theater

Η σειρά μιλά για όλα εκείνα που ντρεπόμαστε καμιά φορά να μιλήσουμε. Κυρίως για την ψυχική υγεία και ισορροπία. Ο Ricky Gervais είναι ο πιο ειλικρινής χαρακτήρας που έχεις δει on camera. Καταλαβαίνεις πότε υποκρίνεται στους γύρω του και πότε είναι χαμένος στις σκέψεις του. Στην ίδια σειρά είναι ο “the good guy” και ο “villain” μαζί.

Κι όλα αυτά μέσα από τη χρήση εξαιρετικού χιούμορ, που κάνουν τον Ricky Gervais τον πιο σαρκαστικό χήρο. Μόνο για να σου αποδείξει ότι μπορεί να βλέπεις τους πάντες γύρω σου να κάνουν αστειάκια και να γελούν δυνατά, αλλά η αληθινή μάχη βρίσκεται μέσα τους. Μια μάχη που συχνά συμβαίνει ανάμεσα σε ζωή και θάνατο.

Ας ελπίσουμε ότι η δύσκολη επιλογή για τον Gervais θα συνεχίσει να αποδεικνύεται ότι ήταν η καλύτερη γενικά. Μπορεί να του πήρε χρόνο για να αποφασίσει τι είναι αυτό που θέλει να δώσει στο κοινό του, αλλά τελικά ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε να δει το κοινό του. Και μπορεί να νομίζεις ότι ο Gervais δεν είναι στα καλύτερα του σε αυτή τη σειρά, αλλά πίστεψε μας είναι.

Δες ακόμα:

11 πράγματα που δεν ήξερες για τον Ricky Gervais του After Life


Featured Image: indiewire.com