Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από όταν το Netflix έβγαλε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν του After Life. Προφανώς και ο ενθουσιασμός έχει χτυπήσει κόκκινο. Κι όσο εμείς ενθουσιαζόμασταν πίσω από τις οθόνες μας, ο Gervais δήλωσε πως τον είχε συνεπάρει η αντίδραση του κοινού στην πρώτη σεζόν. Και πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα: «Ήταν πραγματικά όμορφος ο τρόπος που άγγιξε συναισθηματικά το κοινό αυτή η σειρά από τον τρόπο που την αγκάλιασαν. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τις αντιδράσεις στη δεύτερη σεζόν όπου η ελπίδα είναι τα πάντα.»

Με ένα μικρό flashback…

Επιστρέφοντας στο μαγικό χωρίο του Tambury, η δραμεντί ακολουθεί τον Tony (Ricky Gervais). Πρόκειται για έναν αρθρογράφο στην τοπική εφημερίδα, του οποίου η ζωή αλλάζει δραματικά από τη στιγμή που πεθαίνει η γυναίκα του από καρκίνο.

…και φτάνουμε στο τώρα

Η δεύτερη σεζόν θέλει τον Tony να συνεχίζει την πάλη του με το να μάθει να διαχειρίζεται τον θάνατο της γυναίκας του. Ταυτόχρονα όμως προσπαθεί να γίνει καλύτερος φίλος σε όσους τον χρειάζονται. Ο καθένας από τους γύρω του έχει το δικό του μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, όταν ξαφνικά μια απειλή στην τοπική εφημερίδα την ωθεί στο να κλείσει.

Το After Life είναι μια παραγωγή του Netflix από την Derek Productions, με έξι μισάωρα επεισόδια που έχουν βαλθεί να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή. Εάν δεν έχεις δει τίποτα από την πρώτη σεζόν, προλαβαίνεις. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή να την ξεκινήσεις και θα προλάβεις (στο τσακ) και τη δεύτερη.

Στη σειρά θα εμφανιστούν επίσης και οι Peter Egan, Ethan Lawrence και Bill Ward. Στο μεταξύ, αξίζει να θυμηθούμε πως ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, Ricky Gervais, είναι ο δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της.

Η 2η σεζόν του After Life έρχεται στο Netflix στις 24 Απριλίου 2020.

featured image: Radio X