Αν σκέφτεσαι και εσύ όπως κι εμείς την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου, οι αφέλειες είναι μια ιδέα. Ταιριάζουν τα περισσότερα σχήματα προσώπων, είναι λίγο πιο ιδιότροπες στα πολύ σγουρά μαλλιά -αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο- και είναι πάντα επίκαιρες.

Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για κοντές, μακριές, στο πλάι, στη μέση αφέλειες που δοκίμασαν κατά καιρούς αγαπημένες celebrities. Aν μας ρωτάς έχουμε μία αδυναμία στο φυσικό, extra cool κούρεμα της Vanessa Moody.

H Suki Waterhouse το έκανε με τον πιο ανέμελο και ατημέλητο τρόπο. Έκοψε διαφορετικά μήκη τα μαλλιά της και μπροστά αφέλειες. Μοιάζει σαν να μην σπατάλησε καθόλου χρόνο για το styling των μαλλιών της.

Η Taylor Swift εμφανίστηκε στα Billboards 2019 με τις τέλειες ξανθιές αφέλειες, τις κοτσίδες στο πλάι και λιλά αποχρώσεις στο μακιγιάζ της, δημιουργώντας μια υπόνοια ότι αυτό το χτένισμα είναι πολύ ΟΚ και το καλοκαίρι.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα καρέ με bangs εκείνο της Anna Wintour. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει μία φορά τον μήνα ραντεβού στο κομμωτήριο για να συντηρεί το σωστό μήκος.

To κούρεμα της Alexa Chung έγιναν αιτία για να κόψουν πολλές από εμάς τα μαλλιά τους. Μακριές και πλαϊνές, ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Έχεις σγουρά μαλλιά και πιστεύεις πως δεν σου ταιριάζουν οι αφέλειες. Η Vanessa Moody απέδειξε πως το μυστικό είναι στο σωστό κούρεμα κι όχι στα ολόισια μαλλιά.

Ίσιες αφέλειες και σπαστά μαλλιά. Η Alison Brie πήρε το retro hair styling και το έκανε όσο φρέσκο χρειάζεται.

Δεν βλέπουμε πολύ συχνά μοντέλα με bangs. Η Behati Prinsloo το δοκίμασε με επιτυχία πριν λίγο καιρό.

Αν δεν είσαι σίγουρη δοκίμασε αυτό που έκανε η Felicity Jone. Μακριές, στο πλάι, σχεδόν σαν φράντζα.

Για ένα μικρό διάστημα, το 2016 η Lily Collins έκρυψε τα φανταστικά της φρύδια με αυστηρές αφέλειες.

Μία από τις πιο φρέσκες εκδοχές είναι εκείνη που επέλεξε η Georgia May Jagger.

Η Carey Mulligan το 2016 έκοψε κοντά bangs και μας άρεσε πολύ.

Η Hannah Simone εμφανίστηκε το 2014 στα SAG Awards με τις κλασικές της αφέλειες. Ίσως ένα από τα πρόσωπα που έχουν μείνει πιστά στην επιλογή τους εδώ και χρόνια.