Το aelia της Μαρίας Πατσιά ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα και την μοναδικότητα των σχεδίων. Η φιλοσοφία πίσω από το brand κρύβει όμως, αρκετές ακόμη έννοιες: Ελληνική παράδοση και κληρονομιά, τεχνική, πολυτέλεια, λάμψη και διαχρονικότητα. 

page 16 FASHION FACES

Aelia στην ομηρική γλώσσα σημαίνει ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο. Ο ήλιος, ένα σύμβολο το οποίο αντανακλά τη λάμψη και το φως, είναι φυσική πηγή ζωής, ενέργειας και έμπνευσης. Έμπνευση που προκύπτει από την παρατήρηση και την μελέτη. Σκοπός μου είναι τα κοσμήματά μου να αποτελούν αποτύπωση της φύσης, κομμάτια της οποίας είναι ο άνθρωπος, τα λουλούδια, οι καμπύλες, τα χρώματα, η υφή κ αφή που διεγείρουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Δεν είναι όμως, μόνο η φύση βοηθός μου, αλλά και οι δημιουργίες του ίδιου του ανθρώπου που θεμελίωσε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Βάση της δουλειάς μου είναι ο χρυσός και το ασήμι, καθώς με γοητεύει σε αυτά τα υλικά η λάμψη και η εύπλαστη υφή τους. Σε συνδυασμό με ημιπολύτιμες πέτρες που δίνουν ένταση και χρώμα, καθώς και μαργαριτάρια, αποτελούν μια διαχρονική και κομψή επιλογή. Φαντάζομαι να επιλέγουν τα κοσμήματά μου ετερόκλητοι άνθρωποι, των οποίων το γούστο και οι αξίες θα συναντιούνται μέσα από τις δημιουργίες aelia. Άνθρωποι που αναζητούν κοσμήματα σπάνιας ομορφιάς, τα οποία συνδυάζουν άριστης ποιότητας πρώτες ύλες με προσιτές τιμές.

Κάνε share το άρθρο της Aelia από την σελίδα μας στο facebook, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και κέρδισε τα δαχτυλίδια της φωτογραφίας. Η κλήρωση θα γίνει της Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Aelia Savoir Ville

Νικήτρια: Κλεοπάτρα Γκανιάτσου Contact: www.facebook.com/aeliacrafts/