Η τέταρτη season του Top Boy του Netflix υπόσχεται να είναι τόσο σκληρή, επίκαιρη και εθιστική όσο οι προηγούμενες. Στο cast προστίθεται η Adwoa Aboah και επιστρέφει η Little Simz. Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επιστροφή που τόσο πολύ περιμέναμε.

Ο τρίτος κύκλος που μας άφησε σε αγωνία κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019 και τώρα, το 2022, επιβεβαιώθηκε επιτέλους η ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης season!

Η τέταρτη σεζόν του Top Boy επιστρέφει εκεί που δεν το περιμέναμε
Instagram/@topboynetflix

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix UK στο Twitter:

«Ξέρουμε ότι ζητούσατε το ραντεβού με το Top Boy εδώ και καιρό… έτσι το τοποθετήσαμε στη μεγαλύτερη διαφημιστική πινακίδα του Λονδίνου για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια για πάντα. TO TOP BOY ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ.”

Η σειρά του Netflix – η οποία αποτελεί αναβίωση του αρχικού show του Channel 4 – θα δει πλήθος χαρακτήρων να επιστρέφει καθώς και νέα πρόσωπα να εντάσσονται στο cast, όπως το μοντέλο Adwoa Aboah. Η ίδια μοιράστηκε το νέο με τους followers της στο Instagram, γράφοντας: «Το κράτησα μυστικό για πάρα πολύ καιρό και τώρα δεν έχω λόγια. Θα γίνω μέλος του Top Boy στις 18 Μαρτίου.»

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Ο Walters και ο Kano θα επιστρέψουν στο δράμα του Netflix μαζί με τους Micheal Ward, Little Simz και Jasmine Jobson. Άλλοι ηθοποιοί που επιστρέφουν είναι οι Lisa Dwan, Kadeem Ramsay, Jolade Obasola, Saffron Hocking, Hope Ikpoku και Araloyin Oshunremi.

Η διαφημιστική εκστρατεία για την επιστροφή της σειράς έχει ξεκινήσει για τα καλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Jasmine Jobson έγραψε στο Twitter «I’m Back Baby!!» κι οι θαυμαστές έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για την ολοκαίνουργια σεζόν.

Το Top Boy θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 18 Μαρτίου.