Η Estée Lauder σου παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, μια νέα συμπυκνωμένη σύνθεση για την περιοχή των ματιών, που προσφέρει γρήγορα ορατή επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης χαρίζοντας αναζωογονημένο, λαμπερό βλέμμα.

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, με τη νέα τεχνολογία Chronolux™ Power Signal για ταχεία και ορατή επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία 360° Mesh Matrix που προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις μικροκινήσεις, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός των ματιών σου.

Το νέο, αποκλειστικά σχεδιασμένο απλικατέρ, χαρίζει δροσερή αίσθηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών, μειώνοντας τη θερμοκρασία της περιοχής έως 2°C. Με καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή, απαλή και λεία αίσθηση, οι γραμμές κάτω από τα μάτια, στο πόδι της χήνας και στο μεσόφρυδο φαίνονται μειωμένες, ενώ το βλέμμα δείχνει πιο λαμπερό και αναζωογονημένο.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder)

Βασικές τεχνολογίες και οφέλη 

Ταχεία ορατή επανόρθωση

Η αποκλειστική Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης της επιδερμίδας τη νύχτα, με καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της ορατής επίδρασης των συσσωρευμένων μικροκινήσεων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, μειώνει την όψη των ορατών σημαδιών γήρανσης στην περιοχή των ματιών, όλων των ρυτίδων έκφρασης των μαύρων κύκλων και την έλλειψη σφριγηλότητας. Ακόμη, η σύνθεση του προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder)

Δύναμη νεανικής αναγέννησης

Η  τεχνολογία Chronolux™ Power Signal, ενισχύει τη φυσική δύναμη νεανικής αναγέννησης της επιδερμίδας, προάγοντας την παραγωγή φρέσκων νέων κυττάρων και κολλαγόνου ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και επαναφορά της επιδερμίδας για πιο σφριγηλή αίσθηση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

360° Ασπίδα προστασίας

Η Τεχνολογία 360° Mesh Matrix αγκαλιάζει την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών με ένα ανάλαφρο πλέγμα από ελαστικό-πολυμερές και μια σύνθεση από πολλαπλά, μοριακά βάρη Υαλουρονικού Οξέος δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας. Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ενδυναμώνεται και αποκτά μεγαλύτερη ανθεκτικότητα καθώς αυξάνεται ο όγκος της έως και 20 τοις εκατό.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder)

Νέο, αποκλειστικά σχεδιασμένο δροσερό-μεταλλικό απλικατέρ και τρόπος χρήσης 

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix περιλαμβάνει ένα νέο, αποκλειστικά σχεδιασμένο απλικατέρ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ειδικά διαμορφωμένο για να αιχμαλωτίζει την ιδανική ποσότητα προϊόντος, προσφέροντας ευκολία και ακρίβεια στην εφαρμογή γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία, χαρίζει άμεσα δροσιά στην επιδερμίδα μειώνοντας τη θερμοκρασία της έως και 2°C, ενώ διατηρεί την αίσθηση δροσιάς έως και 5 λεπτά 2 . Η χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ με την ισχυρή αυτή σύνθεση, βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας, μειώνει άμεσα τα πρηξίματα, ενισχύει τη φωτεινότητα και αναζωογονεί το κουρασμένο βλέμμα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Estée Lauder (@esteelauder)

Εφάρμοσε το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix πρωί και βράδυ, με τη χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ, γλιστρώντας απαλά προς τα έξω και επάνω σε κυκλική φορά, ξεκινώντας από την επιδερμίδα κάτω από τα μάτια προς το κινητό βλέφαρο και το μεσόφρυο. Ταμπονάρετε τυχόν εναπομείναν προϊόν με τον παράμεσο.

Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε άλλες ρυτίδες έκφρασης όπως στις γραμμές του μετώπου και στις ρινοπαρειακές αύλακες, διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία, είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί στίγματα, δεν φράζει τους πόρους και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για όλες τις ηλικίες.

Θα το βρεις στο επίσημο site της Estée Lauder, esteelauder.gr και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.