Μετά τη συνεργασία του κολοσσού του sportswear με την αμερικανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney, μία νέα συμμαχία σκοπεύει να τραβήξει τους προβολείς πάνω της, αυτή τη φορά με τη grunge αισθητική του Alexander Wang.

1

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της Balenciaga αποκάλυψε μερικά από τα κομμάτια της collection στο τέλος του défilé του οίκου του για την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 και ήδη φαίνεται να έχει πετύχει το στόχο του. Τα πιο κλασσικά gadgets της Adidas αλλάζουν με τη μαγική πινελιά του σχεδιαστή —που μπορεί και να το καταλάβατε αγαπά τις 90s αναφορές και το πολύ μαύρο— τα οποία φέρουν το λογότυπο της μάρκας αναποδογυρισμένο ως ένδειξη της επαναστατικής ματιάς του κυρίου Wang. Και αφού το νέο καθεστώς της μόδας, see now, buy now το θέλησε έτσι, θα σας λέγαμε να τρέξετε ήδη στα μαγαζιά να ρίξετε και μόνοι σας μία ματιά αν ζούσαμε στη Νέα Υόρκη, αλλά στην Ευρώπη θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα.

cover

Κατά τ’άλλα chockers, δέρμα, καρφιά, αλλά και pastel σορτς συνδυασμένα cropped φούτερ συνθέτουν την υπόλοιπη ποικιλόμορφη collection για την επόμενη άνοιξη.