Σε μία νέα προσέγγιση του πιο εμβληματικού και θρυλικού sneaker, τα adidas Originals απογειώνουν το κλασικό Stan Smith δίνοντάς του glamorous πνοή με τη νέα σειρά Reflective Pack. Το θρυλικό μοντέλο της adidas ξεπερνάει τα όρια του street style και χάρη στο glamorous σχεδιασμό του αναμένεται να αποτελέσει το must-have sneaker της σεζόν.

unnamed (1)

Τα νέα Stan Smith “Reflective Pack” έχουν δημιουργηθεί ενσωματώνοντας τα βασικά χαρακτηριστικά άνεσης του Stan Smith με δερμάτινη premium επένδυση. Στην εξωτερική όψη του παπουτσιού αλλά και στα κορδόνια έχει εφαρμοστεί ειδική τεχνική η οποία αντανακλά το φως προσφέροντας εκτυφλωτικό χρώμα. Στο πίσω μέρος του παπουτσιού η αντιπροσωπευτική «ταυτότητα» του Stan Smith είναι ντυμένη με snakeskin δίνοντας τον ultimate premium τόνο στα αγαπημένα sneakers.

unnamed

Με μοναδικό στιλ που μιλά απευθείας στην καρδιά όλων, η νέα σειρά Stan Smith “Reflective Pack” είναι η αλάνθαστη επιλογή για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Η νέα σειρά Stan Smith “Reflective Pack” είναι διαθέσιμη στα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder) αλλά και σε επιλεγμένα fashion stores.