Πριν κλείσει καν 24ωρο το καινούργιο τραγούδι της Adele σαρώνει τις προβολές στο youtube και κάποιοι μιλούν ήδη για προάγγελο του νέου της δίσκου που μάλλον θα απολαύσει και σαρωτική επιτυχία.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια η Adele κυκλοφόρησε το πρώτο single του νέου της δίσκου με τίτλο ‘’Easy on Me’’. Μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια η Adele σίγουρα βρήκε κομμάτια του εαυτού της τα οποία προσπάθησε να βάλει σε σειρά. Έκανε λίγες εμφανίσεις, χώρισε με το σύζυγο της, ανανεώθηκε γιατί το επιθυμούσε, γνώρισε τον τωρινό της σύντροφο, Ριτς Πολ και τώρα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ της, μετά το single ‘’Easy on me’’.

Την Τετάρτη, η Adele ανακοίνωσε ότι ήταν τελικά έτοιμη να κυκλοφορήσει το άλμπουμ ‘’30’’.

Το τραγούδι δημοσιεύθηκε αρχικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και συνοδεύεται από μια εκ βαθέων εξομολόγηση της ίδιας.

Αφηγείται την προσπάθειά της να αλλάξει εκείνη προκειμένου να καταφέρει να κάνει τη σχέση της να κρατήσει ενώ ζητά και τη στήριξη του συντρόφου της.

Κάπως έτσι, σε αυτή της την προσπάθεια να βρει τον εαυτό της αλλά και να εξηγήσει στο γιο της τι συνέβη με τον πατέρα του, θα είναι αφιερωμένος και ολόκληρος ο δίσκος της που θα τιτλοφορείται με τον αριθμό ‘’30’’.

Το ‘’30’’ θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.