Πάνω που λέγαμε ότι δεν θα βλέπουμε τόσο συχνά πλέον τον Brad Pitt, κυκλοφόρησε το trailer του Ad Astra. Εντάξει το περιμέναμε, απλά δεν το περιμέναμε ακριβώς έτσι.

Πραγματικά, ακούγοντας παλιότερα για το Ad Astra πιστεύαμε ότι είναι μια ταινία με επίκεντρο της το διάστημα. Βλέποντας το τρέιλερ, όμως, αλλάξαμε γνώμη. Το διάστημα και η εξερεύνηση του βρίσκονται απλά στο background της ταινίας, σαν μια γενική θεματική. Από εκεί και πέρα, αυτό που κυριώς μας απασχολεί είναι η σχέση πατέρα και γιου. Brad Pitt και Tommy Lee Jones. Roy και Clifford McBride.

Ο πατέρας Clifford είχε εξαφανιστεί πριν 16 χρόνια σε μια αποστολή, χωρίς κάποια ένδειξη ότι έχει πεθάνει – βέβαια οι περισσότεροι το θεώρησαν δεδομένο. Μιας και η συγκεκριμένη αποστολή, όμως, ήταν άκρας μυστικότητας, ο Roy καλείται τώρα να μαζέψει τα “σπασμένα” του πατέρα του. Εν ολίγοις, το μέλλον ολόκληρου του διαστήματος κρέμεται από τον Roy – aka Brad Pitt.

Με αυτή την ταινία, ο Brad Pitt είναι σαν να εκπληρώνει μια επιθυμία στο bucketlist του. Να δει τον εαυτό του στο διάστημα. Το έκαναν κάποιοι πριν από αυτόν, γιατί όχι κι εκείνος; Κι αν κρίνουμε από τα ξένα μέσα, το ταξίδι του στο διάστημα είναι μάλλον αυτό που θα του χαρίσει και το εισιτήριο για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ. Αυτό ή ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino. Ο χρόνος θα δείξει.

Στην ταινία Ad Astra, ο Brad Pitt δεν θα σώσει τον κόσμο μόνος του, μιας κι έχει πολύ καλά ονόματα για συμπρωταγωνιστές. Πέρα από τον πατέρα του που τον υποδύεται ο Tommy Lee Jones, έχουμε και την σύζυγο του που υποδύεται η Liv Tyler. Επίσης, ονόματα όπως ο Ruth Negga και ο Donald Sutherland πλαισιώνουν τον Brad Pitt στο ταξίδι του αυτό.

Αν κρίνουμε από το trailer, το Ad Astra πρόκειται να είναι συγκηνητικό. Οι προσπάθειες του Roy να επικοινωνήσει με τον πατέρα του δεν θα μας αφήσουν ανεπηρέαστους – και γενικότερα τα daddy issues που έχει να λύσει αυτός ο άνθρωπος. Αν και δεν έχουμε κάποιο hint για το τέλος της ταινίας, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Για τον Brad κυρίως βρε παιδιά, μπας και τον κερδίσουμε λίγα ακόμα χρονάκια στις οθόνες μας.

Featured Image: imdb.com