Η δουλειά από το σπίτι έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Ναι, μπορεί να είναι cool το να δουλεύεις με τις πιτζάμες, και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιο Skype call, απλά να βάλεις ένα πουκάμισο πάνω από το κολάν με τα πιγκουινάκια. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα ξεχάσουμε εκείνον τον καθηγητή που κατέληξε να βλέπει τα παιδιά του live στην τηλεόραση. Τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός παρουσιαστή ειδήσεων.

Ευτυχώς, για κάθε μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και ένα μεγάλο μυαλό. Έτσι, ο Mark Polchleb, ένας brand manager από τη Μελβούρνη, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να φτιάξει το @DogsWorkingFromHome. Πρόκειται για ένα account που κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται το όνομά του. Και όλα αυτά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά.

Αυτός ο Instagram λογαριασμός δίνει τη δυνατότητα σε κηδεμόνες σκύλων να στείλουν φωτογραφίες με τα cute κατοικίδιά τους, όσο εκείνοι δουλεύουν επίσης από το σπίτι

“Απλά εκμεταλλεύτηκα το γεγονός πως τα σκυλιά μου είναι στα πόδια μου”, εξήγησε στο Red ο Polchleb. “Σκέφτηκα ‘όλοι χρειαζόμαστε λίγη ευτυχία στη ζωή μας αυτή τη στιγμή’.”

Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει ήδη λάβει εκατοντάδες φωτογραφίες στο account, από την πρώτη κιόλας μέρα δημιουργίας του. O λόγος είναι προφανής: Οι περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως δουλεύουν από το σπίτι και έστω και μια φορά ίσως να έχουν δει το κουτάβι τους να “ξεκουράζεται” πάνω στο πληκτρολόγιό τους.

Ο λογαριασμός έχει έναν βασικό κανόνα

Οι φωτογραφίες των σκύλων να έχουν αποκλειστικό location το σπίτι. Αυτό σημαίνει πως όσο cute κι αν είναι εκείνη η φωτογραφία του σκύλου σου που προσπαθεί να πιει λίγο από τον καφέ σου στο τραπέζι των Starbucks, δε θα γίνει δεκτή.

“Είχαμε ανθρώπους να μας στέλνουν σκυλιά σε cafes, το οποίο είναι ένα τεράστιο όχι από εμένα. Θέλουμε να δούμε αυτούς τους σκύλους στο σπίτι με την οικογένειά τους, εκεί που όλοι θα έπρεπε να μένουν για τώρα”.

featured image: redonline.co.uk