Η Deborah Pagani έγινε γνωστή ως celebrity hair colorist στα μέσα της δεκαετίας των ‘90s. Τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Η τελευταία της συλλογή αντλεί έμπνευση από τα ταξίδια της στην Ίμπιζα και την πρακτικότητα. Ήθελε ένα αξεσουάρ μαλλιών λειτουργικό και  χρήσιμο αλλά να συνεχίζει να ταιριάζει με το ακριβό της ρολόι και τα κοσμήματά της. Έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει μόνη της τα αξεσουάρ για τα μαλλιά της. Σύντομα όλο και πιο συχνά της ζητούσαν να φτιάξει κάτι με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια οι δημιουργίες της να βρίσκονται σε μεγάλα καταστήματα και e-shops σε όλον τον κόσμο.

Την ίδια στιγμή που clips, barrettes και μαντήλια για τα μαλλιά ξεκίνησαν να απασχολούν κείμενα μόδας η Pagani ετοίμασε τη συλλογή “Hair Objet”. Η συλλογή της περιλαμβάνει pins, φουρκέτες και λαστιχάκια. Χρησιμοποίησε μεταλλικά στοιχεία όπως κίτρινο, λευκό και ρόζ χρυσό αλλά και ατσάλι. Τα μεταλλικά στοιχεία έχουν σχήμα που ακολουθεί το σχήμα του καρπού και είναι δεμένα με μαύρο λαστιχάκι. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν το sold out κομμάτι της συλλογής. Για την ακρίβεια στο Moda Operandi πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο αλλά μπορείς να το αναζητήσεις στο site της DeborahPagani.com. Κάθε κομμάτι της συλλογής κοστίζει από $70 εως $110.

featured photo: Deborah Pagani