Τι κι αν τα μάτια ανοίγουν! Τι και αν σηκώνεσαι από το κρεβάτι! Τι και αν ξυπνάς στις 6, τι κι αν ξυπνάς στις 12! Αυτό που χρειάζεσαι για να ξυπνήσει το πνεύμα σου, να έχεις επαφή με το περιβάλλον, να ακούς και να καταλαβαίνεις κιόλας αυτά που σου λένε, είναι ένα φλιτζάνι καφές! Κρύος, ζεστός, γλυκός, πικρός ή μέτριος είναι το ξυπνητήρι που ενεργοποιεί τον οργανισμό των περισσότερων ανθρώπων!

Και αν μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να βλέπεις τυπωμένα σε μπλουζάκια στάμπες από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα, καιρός να συνηθίσεις, και γιατί όχι να φορέσεις και ένα t-shirt με μία φράση σχετική με την αγαπημένη σου συνήθεια! Την απόλαυση του καφέ!

coffeetshirt11

Αγαπημένη έκφραση και η πλέον διαδεδομένη “Ok, but first coffee”  είναι αυτή που σίγουρα θα έχεις δει τυπωμένη σε t-shirt να φοριέται από όλους τους coffee lovers και η οποία συνοψίζει όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω σχετικά με τη διάθεση σου μόλις ξυπνάς!

-font-b-Hot-b-font-2015-New-Fashion-Women-Summer-Cotton-T-shirt-Coffee-font

Αγαπημένες  συνήθειες συνυφασμένες με τη χαλάρωση και την ξεκούραση, διαφορετικές για τον καθένα, πάντα όμως με κοινό στοιχείο τον καφέ είναι επίσης κάτι που θα συνηθίσεις να βλέπεις τυπωμένες σε μπλούζες όσων είναι addicted με τον καφέ!

coffeetshirt