Βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας All Souls από τη συγγραφέα Deborah Harkness, η σειρά A Discovery of Witches έρχεται σύντομα και το trailer μοιάζει πολλά υποσχόμενο.

Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, η ιστορία λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο όπου βρικόλακες και μάγισσες κρύβονται απλώς με ένα βλέμμα. Όταν η νεαρή φοιτήτρια Diana (Teresa Palmer) ξεκλειδώνει τυχαία ένα σημαντικό, μαγεμένο χειρόγραφο που βρήκε στη βιβλιοθήκη του σχολείου, ανακαλύπτει ότι είναι απόγονος των μαγισσών του Salem και μάλιστα μιας από τις πιο επικίνδυνες κάστες. Όταν μπλέκεται σε ένα απαγορευμένο ειδύλλιο και ερωτεύεται έναν πανέμορφο νέο μεν, βαμπίρ δε, με το όνομα Matthew (Matthew Goode), η αγάπη του ζευγαριού πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ των υπερφυσικών ειδών και τίποτα στη ζωή τους δεν θα είναι ποτέ το ίδιο.

Το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Harkness δημοσιεύθηκε το 2011 και πούλησε περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το A Discovery of Witches αναμένεται να βγει στον αέρα από το δίκτυο Sky του Ηνωμένου Βασιλείου αργότερα αυτή τη χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καθυστερήσει να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο.

Δες ακόμα: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους ηθοποιούς πίσω από τον El Profesor και την Tokyo τoυ Casa de Papel
featured photo: Digital Spy