Μετά την κυκλοφορία της ταινίας Ο Χειρότερος Άνθρωπος στο Κόσμο στους ελληνικούς κινηματογράφους την περασμένη εβδομάδα, το όνομα της Renate Reinsve είναι αυτό που πρωταγωνιστεί παντού.

Όσο, όμως, η ταινία του Joachim Trier κερδίζει έδαφος στα σινεμά για άλλη μία φορά, η Renate Reinsve ετοιμάζεται για την επόμενη κινηματογραφική της εμφάνιση μαζί με τον Sebastian Stan στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Α24, A Different Man.

Στο A Different Man ο Sebastian Stan υποδύεται τον Edward

O Edward είναι ένας περιθωριοποιημένος νεαρός άντρας που πάντοτε αισθανόταν ότι δεν ανήκει κάπου εξαιτίας της εμφάνισής του. Έτσι, αποφασίζει πως πρέπει αυτό να αλλάξει κάποια στιγμή.

Η μοναδική λύση φαίνεται να είναι μία εγχείρηση η οποία θα του προσφέρει ένα “κοινώς αποδεκτό” πρόσωπο για την καθημερινότητά του. Ωστόσο, μετά από αυτό το χειρουργείο, τον περιμένει μία άλλη μεγάλη έκπληξη.

Μαθαίνει πως βρίσκεται στα σκαριά μία παράσταση με κεντρικό θέμα την πρότερη ζωή του. Έτσι κι εκείνος ξεκινά να ασχολείται εμμονικά με τον πρωταγωνιστή του έργου που πρόκειται να υποδυθεί τον ίδιο τον Edward.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης Aaron Schimberg καταπιάνεται με ένα τέτοιο ζήτημα

Συγκεκριμένα, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Adam Pearson, έναν ηθοποιό που έχει νευροϊνωμάτωση, τον οποίο θα δούμε και στο επερχόμενο θρίλερ, A Different Man. Αυτή η ταινία έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους πιο περίπλοκους ρόλους τους οποίους καλείται να υποδυθεί ο Sebastian Stan στην καριέρα του. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο ίδιος θέλει να εγκαταλείψει εντελώς τα superhero franchises ή απλά να επιχειρήσει κάτι διαφορετικό και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του.

Σε κάθε περίπτωση, από την ταινία Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, μέχρι το νέο θρίλερ Fresh και τον ρόλο του ως Tommy Lee στην σειρά Pam and Tommy, o Sebastian Stan έχει αποδείξει ότι κάθε νέος ρόλος αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο.