Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια και τρία sequel από τη φορά που κλάψαμε, τσιρίξαμε και εκνευριστήκαμε με την κατάσταση της Sam και του Austin (προφανώς και θυμάσαι τους πρωταγωνιστές Hilary Duff και Chad Michael Murray). Τώρα, το  A Cinterella Story επιστρέφει με το πέμπτο και τελευταίο της sequel. Το οποίο θα κυκλοφορήσει την καταλληλότερη περίοδο: Τα Χριστούγεννα.

giphy

Τι ακριβώς να περιμένεις από το A Cinderella Story: A Christmas Wish

Με τον τίτλο ‘A Cinderella Story: A Christmas Wish’, η ταινία θα φιλοξενήσει στους βασικούς της ρόλους τη Laura Marano του The Perfect Date. Η  Lucy θα ακολουθήσει τα βήματα των προηγούμενων cinderellas, Hilary Duff, Selena Gomez, Lucy Hale και Sofia Carson.

Σύμφωνα με το Just Jared Jr, η σύγχρονη Cinderella που θα υποδυθεί η Marano θα λέγεται Katherine “Kat” Decker. Η Kat είναι μια φιλόδοξη μουσικός της ο οποίας η πραγματική ζωή είναι ασφυκτική λόγω της όχι και τόσο καλής θετής της οικογένειας. Επίσης, σιχαίνεται και τη δουλειά της, αφού τραγουδάει ντυμένη… ξωτικό στη ‘Santa Land’ του δισεκατομμυριούχου Terrence Wintergarden.

Όπως είναι φυσικό, η καθημερινότητά της παίρνει άλλη τροπή όταν ερωτεύεται τον καινούργιο Santa στη δουλειά. Τον Santa, στο μεταξύ, υποδύεται ο Greg Sulkin. Μπορούμε να προβλέψουμε κάποια στοιχεία της ταινίας: Οι κακές θετές αδερφές της που μηχανορραφούν πίσω από την πλάτη της, έρωτας, drama και μια κάποια ανέλπιστη μουσική επιτυχία για την πρωταγωνίστριά μας. Και φυσικά, ένα happy end.

Τα γυρίσματα γίνονται αυτή τη στιγμή στο Vancouver του Καναδά. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει γίνει γνωστή. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το κεντρικό της θέμα είναι τα Χριστούγεννα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα χειμώνα.

Μετά από όλα αυτά, πειράζει να πούμε ότι μας λείπει ο Chad Michael Murray;


featured image: elle.com.au