Μέσα σε μια κουραστική καθημερινότητα, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να νιώθει πως τον παραμελείς, ενώ θεωρείς εσύ πως είσαι ΟΚ. Είναι λογικό. Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και ενώ αυτή η φράση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάτι δύσκολο, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Μερικές μικρές, απλές κινήσεις είναι αρκετές για να γίνεις τρυφερή με τον σύντροφό σου.

Ξεκίνησε από αυτές τις 9 μικρές κινήσεις για να δείξεις τρυφερότητα στον σύντροφό σου.

Άκουσε τον

Είναι σημαντικό να δίνεις σημασία σε όσα λέει. Σίγουρα στην καθημερινότητά σας μοιράζεστε πολλές λεπτομέρειες, αλλά το να τον προσέχεις όταν μιλάει, ακόμα και όταν αναφέρει ένα ανούσιο μικρό δραματάκι στη δουλειά, είναι δείγμα τρυφερότητας και αγάπης. Άφησε για λίγο κάτω το κινητό του και δώσε του προσοχή.

Κάνε κάτι γλυκό για εκείνον κάθε μέρα

Μπορεί αυτό να φαντάζει σαν κίνηση των πρώτων μηνών μιας σχέσης, αλλά κάποια πράγματα είναι σημαντικό να μένουν σταθερά σε όλη τη διάρκειά της. Βγάλε βόλτα τον σκύλο του και άφησε τον να κοιμηθεί μισή ώρα παραπάνω, φτιάξε του καφέ το πρωί για να τον βρει έτοιμο ή κανόνισε εσύ εκείνη τη γραφειοκρατική δουλειά για εκείνον. Θα τον κάνεις χαρούμενο, αυτό δε θες στην τελική;

Προγραμμάτισε κάτι για τους δυο σας

Μέσα στο χάος των υποχρεώσεων και τις ρουτίνας, ένα mini break είναι ό,τι καλύτερο. Ακόμα και ένα πραγματικά mini διάλειμμα, όπως ένα Σάββατο πρωί σε ένα spa ή δείπνο σε ένα εστιατόριο που λέτε τόσο καιρό πως θέλετε να δοκιμάσετε.

Πες του με λόγια πόσο νοιάζεσαι για εκείνον

Η αγάπη φαίνεται στις πράξεις, αλλά και τα λόγια κάνουν σημαντική δουλειά. Πάρε τον τηλέφωνο το μεσημέρι απλά για να του πεις ότι τον αγαπάς, χωρίς να έχεις κάτι άλλο να πεις. Άφησε του ένα note στην ατζέντα ή την καφετιέρα του εκφράζοντάς του την αγάπη σου. Είναι SOS.

Κάνε κάτι απρόσμενο

Από το να του κάνεις ένα δώρο χωρίς κάποια αφορμή μέχρι το να κάνετε σεξ στην πιο άκυρη στιγμή γιατί…. hello, τον θέλεις, το να κάνεις κάτι που δεν περιμένει θα τον κάνει να σε ερωτευτεί κάπως παραπάνω. Είναι τα μικρά πράγματα που διατηρούν τις σχέσεις ενδιαφέρουσες.

Βρες χρόνο για εκείνον, όσο busy κι αν είσαι

Υπάρχουν μέρες που νιώθεις πως δεν προλαβαίνεις ούτε να αναπνεύσεις. Αντιληπτό. Βρες όμως μια ώρα για έναν σύντομο καφέ κάπου ανάμεσα στις δουλειές σας ή ένα face time το βράδυ πριν κοιμηθείς. Ακόμα και αν έχεις πεντακόσια tasks στο κεφάλι σου. Μην ξεχάσεις να του πεις πως σου λείπει.

Θυμήσου πως η σωματική επαφή μπορεί να πει πολλά

Με το σεξ μπορείς να εκφράσεις πολλά. Έκφραση έρωτα είναι στην τελική. Μην παραμελείς τις ανάγκες του συντρόφου σου, αλλά κυρίως τις δικές σου. Πρώτα, εσύ έχεις ανάγκη λίγο σεξ, οπότε μοιράσου τη μαζί του.

Να θυμάσαι λεπτομέρειες

Παραπάνω σου είπαμε να τον ακούς. Προχώρησε λίγο αυτό το tip, εξάσκησε τη μνήμη σου και προσπάθησε να θυμάσαι τις λεπτομέρειες που σου λέει. Την ξαδέρφη του που θα έρθει να τον δει, το ραντεβού για κούρεμα που έχει σε λίγες μέρες, το επώνυμο του εκνευριστικού συναδέλφου του στο γραφείο. Νοιάζεσαι και δείξε το!

Βοήθησε τον

Μερικοί άνθρωποι δε ζητάνε βοήθεια, ακόμα και αν το έχουν πραγματική ανάγκη. Μην περιμένεις να σου ζητήσει βοήθεια, πρόσφερε τη μόνη σου. Θέλει να πάει το αυτοκίνητό του για πλύσιμο αυτή τη βδομάδα και δεν προλαβαίνει; Μάντεψε ποιος μπορεί να το κάνει με μεγάλη χαρά. Εσύ!

featured image: Elite Daily