Αν έπρεπε να διαλέξω μεριά, δεν ξέρω αν θα πορτιμούσα να πίνω λευκό κρασί για όλη μου τη ζωή ή κόκκινο. Λογικά θα διάλεγα λευκό γιατί είναι δροσερό και ελαφρύ. Γιατί ταιριάζει με τις περισσότερες γεύσεις και γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να ανοίξεις ένα μπουκάλι.

Όμως, τα πράγματα εδώ γίνονται πολύ πιο περίπλοκα, κυρίως γιατί παρακάτω θα βρεις 10 πράγματα που μόνο οι λάτρεις του κόκκινου κρασιού μπορούν να καταλάβουν. Και αυτό σκοτώνει εμάς τους υπόλοιπους. Ή μήπως εσάς τους υπόλοιπους;

1. Ξεκινάμε με τα βασικά. Δηλαδή το ότι πιάνεις στα χέρια σου να πέφτει δια μαγείας. Το να ρίξεις έστψ και μια σταγόνα κόκκινο κρασί στο λευκό σου μπλουζάκι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Ειδικά όταν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις κάποιον. Βέβαια, αυτό δε σε σταμάτησε ποτέ από το να παραγγείλεις άλλο ένα ποτήρι.

gallery-1452878251-how-to-get-out-red-wine-stain

2. Το αγαπημένο σου γλυκό σοκολάτας είναι πολύ καλύτερο παρέα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Γιατί υπάρχουν κανόνες που εξηγούν πως ο παραπάνω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. 

crying-under-desk

3. Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols και στο ποτήρι σου. Πάντα νιώθεις λίγο καλύτερα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν κρατάς το κόκκινο κρασί.

new-girl-gifnew-girl-quoteswine

4. Η επιλογή ενός ποτηριού κόκκινο κρασί πριν τον ύπνο μπορεί να σε κάνει να ονειρευτείς το αγόρι που ζωγραφίζει. 

giphy-9

5. Το κόκκινο κρασί μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που διαβάζεις ένα βιβλίο.

dsw3nm2

6. Είναι τυχαίο το ότι το emoji του κρασιού είναι μόνο κόκκινο;

giphy-10

7. Δένεσαι διαφορετικά με την οικογένειά σου όταν αποφασίζεται να ανοίξετε ένα pinot noir στο τραπέζι.

giphy-1-_67

8. Το κρέας αλλά και τα τυριά ταιριάζουν απίστευτα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Ακόμη και το κοτόπουλο.

tumblr_mwersnpipu1s5on0yo1_500

9. Οι γιορτές και οι λίγο πιο κρύες νύχτες το σηκώνουν.